مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟
سرخط خبرها
بسیاری از زوج‌بلاگر‌ها آسیب‌های جبران‌ناپذیری دیده‌اند

بسیاری از زوج‌بلاگر‌ها آسیب‌های جبران‌ناپذیری دیده‌اند

  • کد خبر: ۲۹۹۰۱۹
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۷
یک مشاور و روان‌شناس با اشاره به اینکه بلاگری زمانی می‌تواند شغل محسوب شود که براساس مهارت‌ها یا ایده‌هایی پایه‌ریزی شده باشد، گفت: بسیاری از زوج‌بلاگر‌ها آسیب‌های جبران‌ناپذیری دیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد نوذری می‌گوید: بلاگری زمانی می‌تواند شغل محسوب شود که براساس مهارت‌ها یا ایده‌هایی پایه‌ریزی شده باشد. در میان زوج‌بلاگر‌ها نمونه‌های موفقی وجود دارد. برخی از اینها در زمینه‌های مختلفی مهارت‌هایی دارند و در صفحات‌شان به ترویج نکات آموزشی، اجتماعی و علمی می‌پردازند، یا هنر‌های نمایشی خوبی دارند و با تولید ویدئوهایی، طنز‌های خوبی تولید می‌کنند. مثلا کسی که به‌دنبال تولید محتوا‌های طنزگونه است باید تا حدودی اصول نمایشی و بازیگری را بداند که بتواند یک طنز فاخر و ارزشمند ایجاد کند که یک سرگرمی خوب برای مخاطب باشد و از این راه هم بتواند به کسب درآمد برسد.

وی می‌افزاید: اما به‌طورکلی نمونه‌های زوج‌ها یا زنان بلاگر موفق، بسیار کم است و بسیاری از افرادی که در این عرصه پا گذاشته‌اند، نه‌تن‌ها به درآمدی نرسیده‌اند بلکه آسیب‌های جبران‌ناپذیری هم دیده‌اند.

توجه‌طلبی و سردی زناشویی

یکی از آسیب‌های بلاگری به عقیده دکتر نوذری، این است که الگوریتم تولید محتوا در فضای اینستاگرام و فضا‌های مشابه داخلی یا خارجی، افراد را تاییدطلب بار می‌آورد و این اجتناب‌ناپذیر است. تولید محتوا و تهیه فیلم از زندگی شخصی به‌طور روزانه و مداوم به مرور زمان فرد را تبدیل به یک شخص تایید وتوجه‌طلب می‌کند. این فرد، ارزش‌های شخصی‌اش را فراموش و فقط طوری زندگی می‌کند که دیگران او را تایید و لایک کنند. این سبک زندگی می‌تواند شیرازه زندگی همسران را از هم بپاشد و از گرمی زناشویی کم کند و ناخودآگاه سبب فاصله‌گیری وبی‌توجهی همسران نسبت به هم شود.

این مشاور و روان‌شناس ادامه می‌دهد: بی‌توجهی ناشی از سردی زناشویی نه‌تن‌ها برای خود زن و شوهرمخرب است، بلکه اگر فرزندی هم داشته باشند این توجه از روی بچه‌ها نیز برداشته می‌شود. تلخی این وضعیت زمانی بیشتر می‌شود که چنین مادرانی ازفرزندان‌شان به‌عنوان بازیگران سناریو‌های ساختگی خود بهره می‌برند. پرونده‌های حقوقی و مراجعات همسربلاگر‌ها به کلینیک‌های مشاوره خانواده همه حاکی از نارضایتی‌های زناشویی است. اشتغال به محتواسازی، ضبط سناریو‌ها و پاسخ به کامنت‌ها و دایرکت‌ها سبب می‌شود که مفیدترین زمان همسران و به‌خصوص زنان بلاگر صرف این کار شود و حتی از انجام کار‌های ساده و خانه‌داری تا فرزندپروری و یک گفت‌وگوی ساده با همسر اجتناب کنند. درواقع وقتی گرمی عاطفی و صمیمیت بین همسران نابود شود، با وجود موفقیت در بلاگری دیگر امیدی به ادامه زندگی مشترک نخواهد بود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.