کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک
سرخط خبرها
دسترسی زنان به منابع مالی برای ایجاد و توسعه کسب وکار تسهیل می‌شود

دسترسی زنان به منابع مالی برای ایجاد و توسعه کسب وکار تسهیل می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۰۸۷۱
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۳
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد در دولت چهاردهم تلاش‌هایی برای تسهیل دسترسی زنان به منابع مالی با هدف ایجاد بسترهای لازم برای رشد و توسعه کسب‌ وکار در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر روز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ در نخستین همایش ملی کارآفرینی و کسب‌وکار زنان در دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به تفاوت‌های میان کارآفرینان زن و مرد گفت: مطالعات جهانی نشان می‌دهد که در حوزه کارآفرینی، مردان بیشتر بر افزایش ثروت و منابع مالی متمرکز هستند، در حالی که زنان تمایل دارند کسب‌وکار خود را به‌منظور تقویت خانواده و حمایت از آن راه‌اندازی و مدیریت کنند.

وی افزود: این انگیزه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد و در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی کشور و در حوزه‌های زنان و خانواده گنجانده شود.

بهروزآذر همچنین به چالش‌هایی که زنان در مسیر کارآفرینی با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان در آغاز کار با مشکلاتی نظیر دسترسی محدود به منابع مالی و سرمایه ابتدایی مواجه هستند و اغلب تأمین ضمانت‌های مالی برای گرفتن وام‌های خوداشتغالی برای آنها دشوار است.

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد در دولت چهاردهم تلاش‌هایی برای تسهیل دسترسی زنان به منابع مالی با هدف ایجاد بستر‌های لازم برای رشد و توسعه کسب وکار در حال انجام است.

وی با اشاره به نقش و حضور زنان در عرصه‌های علمی کشور گفت: در حال حاضر ورودی‌های دختران در دانشگاه‌ها ۶۱ درصد است و بیش از ۲۴ درصد اختراعات جهانی کشور توسط زنان ثبت شده است.

بهروزآذر همچنین از افزایش حضور زنان در استارتاپ‌ها خبر داد و افزود: در حال حاضر ۱۲ درصد استارتاپ‌ها توسط زنان مدیریت می‌شود و هدف ما این است که این تعداد را به ۳۰ درصد افزایش دهیم.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های دولت برای حمایت از کسب‌وکار‌های زنان با توجه به قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور گفت: در این قانون، توجه به ظرفیت‌های کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان و نوآور با محوریت زنان مورد تاکید قرار گرفته است، ما به این باور داریم که زنان نیمی از سرمایه انسانی و فکری کشور هستند و باید با رفع موانع ساختاری و فرهنگی، از ظرفیت‌های آنان در جهت رشد و شکوفایی اقتصادی کشور، بیشتر بهره ببریم.

نخستین همایش ملی کارآفرینی و کسب‌وکار زنان با همکاری دانشگاه تربیت مدرس و موسسه استنادی و پایش علم ISC، به‌منظور ترویج کارآفرینی در میان زنان و شناسایی چالش‌ها و فرصت‌های کسب‌وکار‌های زنان در ایران برگزار شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.