کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک
سرخط خبرها
فواید انجام ورزش پلانک برای بانوان خانه‌دار

فواید انجام ورزش پلانک برای بانوان خانه‌دار

  • کد خبر: ۳۰۲۹۰۳
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۳
حرکت پلانک در واقع تمرینی ایزومتریک و با وزن بدن است که علاوه بر تقویت عضلات مرکزی، از ابتلا بانوان خانه دار به بیماری‌هایی همچون کمردرد پیشگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حرکت پلانک در واقع تمرینی ایزومتریک و با وزن بدن است که علاوه بر تقویت عضلات مرکزی، از ابتلا بانوان خانه دار به بیماری‌هایی همچون کمردرد پیشگیری می‌کند.

یکی از خوبی‌های تمرین پلانک این است که از وزن بدن برای نیروی مقاومت و وارد کردن فشار استفاده می‌کند. به همین دلیل، شما برای اجرای این حرکت نیازی به وزنه، کش مقاومتی یا سایر ابزار‌های ورزشی ندارید. اگرچه، برخی از شکل‌های پلانک به چیز‌هایی مانند دیوار، توپ تعادلی بوسوبال یا نیمکت شیب‌دار نیاز دارند تا ماهیچه‌های گوناگونی را به چالش بکشند.

برای اجرای حرکت پلانک معمولی یا پلانک از جلو، دستان شما باید به طور مستقیم زیر شانه‌ها قرار بگیرند، کف دست‌ها روی زمین و پا‌ها هم پشت شما صاف شده باشند. کمرتان هم صاف و شکم‌تان باید کشیده باشد، در حالی که بدن‌تان عمود بر زمین می‌ماند، سر و شکم‌تان رو به پایین است ولی بالاتنه‌تان با زمین فاصله دارد.

این ورزش علاوه بر افزایش استقامت و استحکام، به تعادل بدن کمک کرده و ورزش حفاظتی برای جلوگیری از گودی کمر است و آب دیدگی را به حداقل می‌رساند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.