تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟ آشنایی با ژن‌هایی که از مادر به فرزند منتقل می‌شود آیا مصرف قرص آهن در دوران بارداری موجب افزایش وزن جنین می‌شود؟ ابتلای ۳۷ درصد از زنان خراسان شمالی به پوکی استخوان فردوسی ثامن، نماینده جدید مشهد در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی آیا حضور ملی پوش جوان خراسانی در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران قطعی می‌شود؟ پیاده روی اربعین، عامل اساسی در تغییر و تحول در سبک زندگی مردم
سرخط خبرها
تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ در زنان با مصرف زعفران

تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ در زنان با مصرف زعفران

  • کد خبر: ۳۰۴۷۹۵
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
یکی از خواص مصرف زعفران این است که به تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ها در خانم‌ها کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زعفران به عنوان یک ماده طبیعی با خاصیت آرام‌بخش، در تنظیم چرخه قاعدگی و کاهش درد‌های قاعدگی (دیسمنوره) نقش دارد.

زعفران در کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی، مانند نوسانات خلقی، افسردگی و اضطراب موثر است و به تعادل هورمون‌ها کمک می‌کند.

همچنین، مصرف زعفران ممکن است به تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ها در خانم‌ها کمک کند. همچنین، برخی تحقیقات نشان می‌دهند که زعفران می‌تواند در بهبود تخمک‌گذاری موثر باشد.

علاوه بر این، زعفران در کاهش برخی علائم یائسگی مانند گرگرفتگی، تغییرات خلقی و خستگی کمک‌کننده است.

البته مصرف زیاد زعفران می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد. مصرف روزانه نباید از ۱.۵ گرم بیشتر شود و مصرف بالاتر از ۵ گرم ممکن است برای بدن خطرناک باشد.

بنابراین، خانم‌های باردار باید در مصرف زعفران احتیاط کنند، زیرا مصرف زیاد آن ممکن است منجر به سقط جنین شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.