وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با غذا‌هایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند، آشنا شوید با سیگار کشیدن نوجوانمان چطور رفتار کنیم؟ اثر داروی فشار خون در جلوگیری از صرع اجرای برنامه شیر مدرسه نیاز ۹ همتی می‌طلبد آخرین اخبار از برگزاری آزمون استخدامی برای تامین معلم در مهر ۱۴۰۴ پرداخت وام ضروری ۳۰ میلیون تومانی برای ۵۱ هزار نفر از بازنشستگان کشوری حکم امیر تتلو در دیوانعالی شکست |خواننده پرحاشیه دوباره محاکمه می‌شود اطلاعیه دانشگاه پیام نور برای برگزاری امتحانات در روزهایی که به علت آلودگی هوا تعطیل شده‌اند آیا ادارات، بانک‌ها و مدارس تهران فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سازوکار برگزاری امتحانات دی ماه دانش‌آموزان اعلام شد زلزله شهرستان خواف خراسان رضوی را لرزاند آیا مدارس مشهد فردا چهارشنبه (۵ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ ایرلاین‌های خارجی با گرانفروشی باعث هزاران دلار ارزبری از ایران می‌شوند
سرخط خبرها

کدام دارو برای افراد مسن خطرناک است؟

  • کد خبر: ۳۰۵۷۹۱
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
کدام دارو برای افراد مسن خطرناک است؟
استومینافن (پارستامول) به طور گسترده به عنوان تب بر و برای کاهش سردرد و درد و درد آتروز استفاده می‌شود و یک داروی بسیار رایج بدون نسخه است. اما یک مطالعه جدید اطلاعات هشدار دهنده‌ای را در مورد استفاده از استومینافن فاش کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج مطالعات جدیدی که توسط محققان دانشگاه ناتینگهام انجام گرفته نشان می‌دهد که دوز‌های مکرر استومینافن در افراد ۶۵ ساله و بالاتر می‌تواند منجر به افزایش خطر عوارض گوارشی، قلبی عروقی و کلیوی شود. یافته‌های این مطالعه در مجله «مراقبت و تحقیق درباره آرتروز» منتشر شده است. پروفسور وییا ژانگ، نویسنده اصلی این مقاله گفت: استومینافن به دلیل ایمنی درک شده، مدت‌هاست که به عنوان اولین خط درمان دارویی برای آرتروز توسط بسیاری از دستورالعمل‌های درمانی، به‌ویژه در افراد مسن‌تر که در معرض خطر بالاتری از عوارض مرتبط با دارو هستند، توصیه می‌شود.

این مطالعه داده‌های مربوط به تحقیقات بالینی «دیتا لینک - گولد» را با تمرکز بر شرکت‌کنندگان ۶۵ ساله و بالاتر با میانگین سنی ۷۵ سال مورد بررسی قرار داد. این افراد حداقل برای یک سال، بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۸، در یک مطب عمومی در انگلستان ثبت نام کرده بودند.

یافته‌های محققان نشان داد که مصرف طولانی استومینافن با افزایش خطر زخم معده، نارسایی قلبی، فشار خون بالا و بیماری مزمن کلیوی مرتبط است. پاراستامول (استامینوفن) به طور گسترده‌ای به عنوان مسکن و کاهش دهنده تب استفاده می‌شود، اما استفاده از آن، به ویژه در افراد مسن، می‌تواند با عوارض مختلفی همراه باشد. یکی دیگر از خطرات نگران کننده تاثیر آن بر عملکرد کبد است. دوز‌های بالا یا استفاده طولانی مدت می‌تواند منجر به مسمومیت کبدی شود و به طور بالقوه باعث نارسایی حاد کبدی شود. این امر به ویژه در سالمندانی که عملکرد کبد آنها ممکن است به دلیل سن یا شرایط قبلی به خطر بیفتد مشکل ساز است.

افراد مبتلابه بیماری‌های کبدی، کسانی که از نوشیدنی‌های الکلی استفاده می‌کنند و کسانی که با داروی ضدانعقاد وارفارین درمان می‌شوند ممکن است سریع‌تر دچار آسیب کبدی ناشی از مصرف استامینوفن شوند و باید استامینوفن را با احتیاط بیشتری مصرف کنند. اگرچه مشکلات ناشی از مصرف استامینوفن در بیشتر موارد درمان‌پذیر است. گاهی اوقات مصرف بیش از حد این دارو می‌تواند به نارسایی کبد بینجامد که درصورت درمان‌نشدن سریعا می‌تواند باعث مرگ بیمار شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->