لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

  • کد خبر: ۳۰۵۴۲۹
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
یک روان‌شناس تربیتی درباره ارتباط مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی با موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده زینب رضوانی با اشاره به اینکه آموزش همدلی از سنین پایین، کلید اصلی تشویق کودکان به فعالیت‌های خیریه است، گفت: والدین می‌توانند از همان سنین کودکی، زمینه آشنایی با فعالیت‌های خیریه را برای فرزندانشان فراهم کنند.

وی ادامه داد: از سه سالگی، زمانی که کودک تمایل به مالکیت شخصی دارد، می‌توان با تقویت همدلی و مشارکت در امور کوچک، او را به سمت کار‌های خیریه هدایت کرد. این آموزش‌ها به‌تدریج در شخصیت کودک نهادینه می‌شود و او را برای انجام مسئولیت‌های بزرگ‌تر در آینده آماده می‌کند.

این روانشناس تربیتی متذکر شد: وقتی کودکی تمرین می‌کند که چگونه دیگران را درک کند و آنچه دارد را با دیگران به اشتراک بگذارد، این تجربه‌ها تأثیر مستقیم بر رشد شخصیت او می‌گذارند. کودکانی که از کودکی با فعالیت‌های خیریه آشنا می‌شوند، در کار‌های جمعی، رفتار‌های همدلانه و مسئولیت‌پذیری اجتماعی بسیار موفق‌تر عمل می‌کنند.

رضوانی با اشاره به ارتباط میان مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی و کسب موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی فرزندان، اضافه کرد: در جوامعی مثل کشور‌های آسیایی یا اسلامی، خانواده‌ها بیشتر بر ارزش‌های جمع‌گرایی و همدلی تأکید دارند. این کودکان در آینده در کار‌های گروهی و همکاری‌های مشترک موفق‌تر عمل می‌کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.