فعالیت مستمر موکب‌های ویژه بانوان ویژه دهه آخر صفر در ورودی‌های شهر مشهد تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت روانی زوجین در طلاق صوری تک فرزندی، پدیده‌ای رو به رشد در جهان ایجاد چالش‌هایی برای زنان سرپرست خانوار با تغییر ساختار خانواده گفت‌و‌گو با تیام عباس‌نژاد، پدیده ۱۸ ساله و اولین ملی‌پوش تاریخ شمشیربازی بانوان مشهد| دختری با شمشیر پولادین بررسی عملکرد خوب تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار با ژاپن توسط فدراسیون جهانی فوتبال کسب مقام چهارم هانیه رستمیان در تپانچه بادی مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا قزاقستان قد کشیدن آیات| درباره هئیت دخترانه حضرت رقیه (س) که با محوریت فعالیت قرآنی ۲ خواهر فعال است درباره خواهر شهید جواد جهانی چه می‌دانید؟ | «جهانی» برای خواهر کتابت قرآن کریم توسط یک بانوی دانشجوی هندی چالشی به نام اختلال یادگیری در کودکان اهمیت بالای سن زنان برای بارداری تثبیت «حقوق اجتماعی زنان» با ظهور اسلام کسب یک رکورد جدید باشگاهی در رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی باشگاه‌های بانوان کشور تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟
سرخط خبرها
روش‌های حذف چربی اضافی غذا

روش‌های حذف چربی اضافی غذا

  • کد خبر: ۳۰۶۵۱۳
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
روغن اضافی غذا نه تنها به تعداد کالری‌های دریافتی اضافه می‌کند، بلکه بر سلامت کلی وعده غذایی شما نیز تاثیر می‌گذارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پختن غذا‌های خوشمزه یک هنر است، اما لازم نیست برای داشتن یک وعده غذای لذیذ، غذای شما در روغن غرق شود. روغن اضافی نه تنها به تعداد کالری‌های دریافتی اضافه می‌کند بلکه بر سلامت کلی وعده غذایی شما نیز تاثیر می‌گذارد.

با چند روش ساده می‌توانید روغن اضافی غذا را از بین ببرید، به عنوان مثال، به جای سرخ کردن عمیق، شیوه پخت را انتخاب کنید. این روش به حداقل روغن نیاز دارد و می‌تواند بافتی ترد و بدون چربی بیش از حد به غذا‌های شما بدهد.

حتی کباب کردن یا آب پز کردن گوشت و سبزیجات یک جایگزین سالم است. زمانی که شما گوشت را کباب می‌کنید چربی اضافی آن از بین می‌رود و برای شما غذا‌های بدون چربی و خوش طعم باقی می‌گذارد. پیش از کباب یا آب پز کردن غذا، مواد غذایی خود را بدون استفاده از روغن مرینیت کنید تا طعم آن بهتر شود.

بخارپز کردن نیز طعم طبیعی مواد شما را بدون افزودن روغن حفظ می‌کند. این یک روش عالی برای سبزیجات، ماهی و حتی طبخ کوفته‌است. در شیوه طبخ بخار پز، مواد مغذی و بافت مواد غذایی حفظ می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.