به گزارش شهرآرانیوز؛ پختن غذاهای خوشمزه یک هنر است، اما لازم نیست برای داشتن یک وعده غذای لذیذ، غذای شما در روغن غرق شود. روغن اضافی نه تنها به تعداد کالریهای دریافتی اضافه میکند بلکه بر سلامت کلی وعده غذایی شما نیز تاثیر میگذارد.
با چند روش ساده میتوانید روغن اضافی غذا را از بین ببرید، به عنوان مثال، به جای سرخ کردن عمیق، شیوه پخت را انتخاب کنید. این روش به حداقل روغن نیاز دارد و میتواند بافتی ترد و بدون چربی بیش از حد به غذاهای شما بدهد.
حتی کباب کردن یا آب پز کردن گوشت و سبزیجات یک جایگزین سالم است. زمانی که شما گوشت را کباب میکنید چربی اضافی آن از بین میرود و برای شما غذاهای بدون چربی و خوش طعم باقی میگذارد. پیش از کباب یا آب پز کردن غذا، مواد غذایی خود را بدون استفاده از روغن مرینیت کنید تا طعم آن بهتر شود.
بخارپز کردن نیز طعم طبیعی مواد شما را بدون افزودن روغن حفظ میکند. این یک روش عالی برای سبزیجات، ماهی و حتی طبخ کوفتهاست. در شیوه طبخ بخار پز، مواد مغذی و بافت مواد غذایی حفظ میشود.
منبع: خبرآنلاین