بهروزآذر: مجلس ماهیت لایحه حمایت از زنان را تغییر ندهد روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده
سرخط خبرها
ابتلا به سرطان معده با مصرف این ماده معدنی

ابتلا به سرطان معده با مصرف این ماده معدنی

  • کد خبر: ۳۱۶۹۳۸
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
به گفته کارشناس‌ارشد علوم تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مصرف زیاد نمک و غذا‌های شور، سبب ایجاد و پیشرفت سرطان معده می‌شود؛ از این رو مادران باید در برنامه‎ریزی برای غذای خانواده خود، به این موضوع توجه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مریم شلیله اظهار کرد: مطالعات صورت گرفته بیانگر این است که مصرف زیاد و بی رویه انواع ترشی و شوری یا در حالت کلی‌تر غذا‌های فرآوری شده با مقادیر بالای نمک، خطر ابتلا به سرطان‌های گوارشی به ویژه سرطان معده را افزایش می‌دهد.

وی ادامه داد: یکی از موادی که شدت این بیماری را افزایش می‌دهد، استفاده بی‌رویه از نمک است و ترشی‌ها دسته‌ای موادی هستند که حاوی مقادیر بالای نمک هستند.

این کارشناس ارشد علوم تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشگی همدان توصیه کرد: مادران توجه داشته باشند باید به جای مصرف ترشی‌ها از میوه‌هایی مانند لیموترش و نارنج که منابع غنی از ویتامین "ث" هستند، به عنوان چاشنی در کنار غذا استفاده استفاده شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.