راه‌اندازی تعاونی‌های کسب‌وکار برای بانوان در خراسان رضوی کسب پیروزی تیم ملی زنان ایران در اولین بازی در رقابت‌های بسکتبال زنان غرب آسیا بررسی نقش زنان در اقتصاد دیجیتال درخشش بانوان در جشنواره «قهرمان ایران» آموزش کاشت بروکلی در گلدان میزان اختراعات ثبت شده زنان ایران بالاتر از میانگین جهانی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حسین محمدزاده قیصری پیوند دوباره خانواده ایرانی با سبک زندگی اصیل و بی‌آلایش بومی در سریال پایتخت وجود قوانین متعدد برای حمایت از زنان در محیط‌های اداری برگزاری جشن‌های ویژه دختران به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) در مشهد حضور قهرمان لیگ برتر والیبال زنان ایران در لیگ قهرمانان آسیا لزوم تدوین سند جامع زنان در هر استان ناکامی تیم‌های هندبال دختران مشهد برای صعود به لیگ دسته یک کشور راهکار‌های پیشگیری از مسمومیت بارداری سهم بالای زنان در ابتلا به اختلالات خلقی حجاب، نمایانگر حاکمیت دینی در جامعه برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان
سرخط خبرها
حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی

حضور پررنگ زنان در فصل سوم سریال آقای قاضی

  • کد خبر: ۳۰۸۹۵۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴
جانشین سرپرست نویسندگان فصل دوم سریال «آقای قاضی» گفت: در فصل سوم بیشتر به حضور زنان در قوه قضائیه توجه خواهد شد. طرح‌های جدیدی برای تقویت حضور زنان در بخش‌های کلیدی داریم که با توجه ویژه به مسائل زنان در فصل سوم، سریال بتواند نقش مؤثری در بهبود تصویر قوه قضائیه در جامعه ایفا کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین برکتی به روند شکل‌گیری فیلمنامه فصل دوم سریال «آقای قاضی» و دلایل استقبال گسترده مردم از آن اشاره کرد.

جانشین سرپرست نویسندگان فصل دوم سریال «آقای قاضی» در ابتدا توضیح داد که ایده‌های اصلی این سریال از سه منبع اصلی به دست می‌آمد: نخست، خاطرات و یا تجربیات مردم که به تیم نویسندگان منتقل می‌شد و سپس با افزودن عناصر داستانی و سینمایی، به فیلمنامه تبدیل می‌شدند. دوم، تجربیات و خاطرات قضات در پرونده‌های مختلف، که بعضاً مشاوره‌هایی نیز از جانب خود قضات در زمینه مشکلات حقوقی دریافت می‌شد.

او افزود: به‌ویژه پرونده‌های کثیرالشاکی از اهمیت بیشتری برخوردار بودند، زیرا این پرونده‌ها می‌توانستند برای آموزش عمومی مفید باشند و به حل مشکلات مردم کمک کنند تا از ارجاع آنها به دادگاه جلوگیری شود، سومین منبع ایده‌ها، فضای مجازی بود.

برکتی اشاره کرد که مسائل اجتماعی و مشکلات روز جامعه، مانند بحران آب و مهاجران افغانی، از جمله مسائلی بودند که در فضای مجازی مطرح و سپس در سریال گنجانده شدند، در واقع بازتاب‌هایی که از مردم به ما می‌رسید و این موضوعات را بیشتر مطرح کرده بودند.

وی درباره فرآیند تولید سریال گفت که پس از جمع‌آوری ایده‌ها، طرح‌نویسی انجام می‌شد و سپس با مشاوره قضایی متخصصان، مانند آقای رنجگری، کار اصلاح و تقویت می‌شد. پس از آن دیالوگ‌نویسی و دورخوانی‌های لازم صورت می‌گرفت و در نهایت، سریال به مرحله کارگردانی می‌رسید.

جانشین سرپرست نویسندگان فصل دوم سریال «آقای قاضی» تأکید کرد: در فصل دوم «آقای قاضی» برخلاف فصل اول، بیشتر بر معضلات اجتماعی و دغدغه‌های مردم تمرکز شد، امیدواریم مورد استفاده مخاطبان هم قرار گرفته باشد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره علت استقبال مردم از سریال، گفت: نکته اصلی این است که این سریال بازتابی از مشکلات واقعی مردم است. سریال در سه حوزه به مردم کمک می‌کند: آموزش نحوه برخورد با مشکلات قانونی، آگاهی‌بخشی درباره سیستم قضایی، و رفع مشکلات اجتماعی از طریق نشان دادن راه‌حل‌ها و درخواست‌ها از قوه قضائیه. این ارتباط مستقیم با مردم باعث شد که بسیاری از مخاطبان احساس هم‌ذات‌پنداری با شخصیت‌ها و داستان‌ها پیدا کنند.

برکتی همچنین به برنامه‌های آینده این سریال اشاره کرد و افزود: در فصل سوم بیشتر به حضور زنان در قوه قضائیه توجه خواهد شد. طرح‌های جدیدی برای تقویت حضور زنان در بخش‌های کلیدی داریم که با توجه ویژه به مسائل زنان در فصل سوم، سریال بتواند نقش مؤثری در بهبود تصویر قوه قضائیه در جامعه ایفا کند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.