به گزارش شهرآرانیوز؛ حیدر عظمایی اظهار کرد: فیبر موجود در آشلخشک باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش و روده میشود و علاوه بر این که غذا را آسان میکند باعث رفع هم میشود.
وی بیان کرد: این آش به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، باعث افزایش گلبولخون قرمز خون و رفع کمی میشود. برای مادران باردار، جنین و کودکان بسیار مفید و سودمند است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: آش لخشک باعث تقویت بینایی میشود و از آب مروارید (کاتارات) و تباهی لکه زرد (ماکولا) میکند.
عظمایی اظهار کرد: این غذا به دلیل داشتن ویتامین D، کلسیم، منیزیم و منگنز باعث تقویت و استحکام استخوان و دندان میشود و از پوکی استخوان و آرتروز میکند.
وی گفت: مصرف این غذا باعث بهبود عملکرد سیستم عصبی و حافظه میشود. برای افراد مبتلا به آلزایمر بسیار مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: آش لخشک خاصیت ضدبیوتیکی دارد و باعث رفع انواع بدن میشود.
وی بیان کرد: این غذا به علت داشتن ویتامینهای A، E و C دارای خاصیت ضداکسیدانی است، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود و از آن در برابر انواع بیماریها، مخصوص سرطانها محافظت میکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان