به گزارش شهرآرانیوز؛ گل کلم از جمله سبزیجات مفید برای دوران بارداری محسوب میشود که به حفظ سلامت دستگاه گوارش زنان باردار کمک کرده و هضم غذا را راحتتر میکند، در نتیجه مشکل یبوست که یکی از بیماریهای شایع زنان باردار است را تا حدودی رفع میکند.
از آنجا که گل کلم دارای مواد مغذی و معدنی از جمله آهن، کلسیم، پتاسیم، منگنز، پروتئین، فسفر و نیز ویتامینهای K، C و B ۶، B ۳، B ۱ میباشد، بنابراین مصرف گل کلم در بارداری توصیه شده است.
فولات و اسید فولیک از جمله ویتامینهای مورد نیاز بدن خانمها به خصوص در دوران بارداری میباشد، بنابراین مصرف گل کلم به دلیل غنی بودن از فولات مفید بوده و نیز به سلامت DNA جنین کمک خواهد کرد. ضمن اینکه گل کلم از جمله گیاهان کم کالری است و مصرف آن به منظور حفظ وزن متناسب و ایده آل در دوران بارداری، کمک زیادی خواهد کرد.
مادران باردار برای تهیه خورش گل کلم میتوانند پیاز را با روغن تفت داده، گوشت چرخ کرده را افزوده گل کلمها را بخارپز کرده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنند.
در ادامه ادویه جات و رب گوجه و نمک را افزوده و با شعله کم بخارپز کرده، اجازه دهند غذا کاملا پخته و مزهها با هم ترکیب شود.
منبع: نمناک