تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟ آشنایی با ژن‌هایی که از مادر به فرزند منتقل می‌شود آیا مصرف قرص آهن در دوران بارداری موجب افزایش وزن جنین می‌شود؟ ابتلای ۳۷ درصد از زنان خراسان شمالی به پوکی استخوان فردوسی ثامن، نماینده جدید مشهد در لیگ برتر فوتسال بانوان کشور کسب مقام سوم توسط تیم ملی دختران بسکتبال ۳ به ۳ ایران در رقابت‌های لیگ ملت‌های آسیا جزئیاتی از آمار شهدا و ایثارگری‌های زنان در دوران دفاع مقدس ۵ زن ایرانی که سال‌ها در اردوگاه‌های عراق اسیر بودند را بیشتر بشناسیم عوامل موثر در شکل‌گیری یک رابطه صمیمی و عمیق بین مادر و دختر نقش موثر افق رسانه‌ای زن مسلمان در ایجاد تحولات بزرگ در منطقه نکاتی از شرایط ویژه و چالش‌های لیگ دوومیدانی بانوان کشور از زبان دونده خراسانی فضای مجازی، عامل مهم تغییر نقش‌ها و مسئولیت‌های زوجین در زندگی مشترک درباره تعداد اسرای زن جنگ تحمیلی چه می‌دانید؟ بررسی عوامل مهم در کاهش فرزندآوری| تک فرزندی، تبعات گسترده‌ای برای جامعه دارد تولد ۳ فرشته در قلب خراسان | چندقلوزایی در ایران نویدبخش شادی آیا حضور ملی پوش جوان خراسانی در هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال زنان ایران قطعی می‌شود؟ پیاده روی اربعین، عامل اساسی در تغییر و تحول در سبک زندگی مردم
سرخط خبرها
پیشگیری از ابتلای زنان به افسردگی با مصرف مناسب لبو

پیشگیری از ابتلای زنان به افسردگی با مصرف مناسب لبو

  • کد خبر: ۳۱۱۱۴۶
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: لبو سرشار از فولات و آهن است و از همین رو مصرف آن از ابتلا به افسردگی و کم‌خونی، خصوصا در زنان جلوگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هانیه ناصری اظهار کرد: لبو سرشار از فولات و آهن است و از همین رو مصرف آن از ابتلا به افسردگی و کم‌خونی، خصوصا در زنان جلوگیری می‌کند.

وی با اشاره به مقادیر بالای نیترات طبیعی موجود در آب لبو قرمز، افزود: این نیترات به کاهش فشارخون کمک کرده و با بهبود جریان خون در رگ‌های خونی، برای درمان بیماری‌های قلبی و عروقی نیز مفید است.

این دکترای گیاهان دارویی از لبو به عنوان یک ریشه شیرین و قرمز رنگ سرشار از فیبر نام برد و اظهار کرد: مصرف لبو پخته شده به همراه آب حاصل از پخت آن، به حرکت سریع‌تر مواد در روده و سم‌زدایی از بدن منجر می‌شود، از همین رو مصرف آن برای کسانی که استعمال دخانیات داشته و یا تغذیه مناسبی ندارند، توصیه می‌شود.

ناصری اشاره‌ای هم به روش‌های مختلف مصرف لبو داشت و گفت: لبو به صورت پخته یا خام در سالادها، سوپ‌ها، بورانی‌ها و انواع آش قابلیت استفاده دارد. همچنین لبوی خشک شده و دمنوش ترکیبی آن با دارچین برای تقویت سیستم ایمنی بدن، پاکسازی عروق، روشن شدن رنگ چهره و پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مفید است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.