برگزاری یک دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ حسینی در سبک زندگی نوجوانان کم تحرکی، عامل میزان زیاد چاقی در دختران رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از سایت بوستان بانوان «آفتاب» در تابستان ۱۴۰۴ کسب مدال طلا توسط یک بانوی ایرانی در مسابقات پاراتنیس روی میز جهانی فیوچر ITTF پرداخت تسهیلات فرزندآوری به متقاضیان خراسان جنوبی با بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سال ۱۴۰۳ جزئیات برنامه بازی‌های جام ملت‌های فوتسال زنان اعلام شد تعادل هورمون‌های زنانه با مصرف به‌اندازه این ماده معدنی نقدی بر افزایش سن و سابقه بازنشستگی زنان | آیا مشکلات تأمین اجتماعی با این اصلاحات حل می‌شود؟ ایجاد گفتمان علمی درباره خانواده نیاز امروز جهان است انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است ترویج فرهنگ نذر محیط زیستی با اجرای پویش «لاله برای مادران» در تهران تحقق حقوق زنان با فرصت‌سازی برای سرمایه‌گذاری آن‌ها ساخت موزه نقش زنان در دفاع مقدس در تهران ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد جامی خراسانی ضرورت پیشگیری از پوسیدگی دندان‌های شیری کودکان
سرخط خبرها
بیشترین رشد وزنی کودکان در دو سال اول زندگی‌ آن‌ها رخ می‌دهد

بیشترین رشد وزنی کودکان در دو سال اول زندگی‌ آن‌ها رخ می‌دهد

  • کد خبر: ۳۱۴۳۶۴
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
یک متخصص اطفال با اشاره به اینکه بیشترین رشد وزنی کودکان در دو سال اول زندگی‌شان رخ می‌دهد، گفت: آن‌ها از وزن حدود ۳ کیلوگرم در هنگام تولد به حدود ۱۲ کیلوگرم در دوسالگی می‌رسند. پس از این دوره، هر سال حدود ۲ کیلوگرم به وزن کودکان اضافه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی اصغر حلیمی اصل با اشاره به اینکه تغذیه مناسب در دوران کودکی یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر رشد جسمانی، فعالیت‌های روزانه و سلامت عمومی کودک است، اظهار کرد: تأمین کالری و مواد مغذی از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی نقش اساسی در رشد و تکامل کودکان دارد، به‌ویژه در دو سال نخست زندگی که سرعت رشد بالاترین میزان خود را تجربه می‌کند.

وی با بیان اینکه از شش ماهگی تغذیه کمکی آغاز می‌شود تا نیاز‌های تغذیه‌ای کودک تأمین شود. متذکر شد: کودکان در دو سال اول زندگی، بیشترین رشد وزنی را دارند و از وزن حدود ۳ کیلوگرم در هنگام تولد به حدود ۱۲ کیلوگرم در دو سالگی می‌رسند. پس از این دوره، هر سال حدود ۲ کیلوگرم به وزن کودک اضافه می‌شود.

این متخصص اطفال ادامه داد: عفونت‌ها و بیماری‌ها می‌توانند تأثیر منفی بر رشد کودکان داشته باشند. به گفته پزشکان، بیماری‌هایی مانند عفونت ادراری، اسهال و استفراغ می‌توانند موجب کاهش اشتها، کمبود مایعات و کاهش رشد شوند. در این شرایط، تأمین ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین A، ویتامین D و زینک ضروری است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.