مصرف قرص‌های ضدبارداری، عامل تشدید شرایط کبد چرب در زنان مشارکت کودکان در خانه‌تکانی، راهکار مؤثر آموزش مسئولیت‌پذیری به آن‌ها معرفی فواید مصرف نعناع برای سلامت بانوان بهروزآذر: مجلس ماهیت لایحه حمایت از زنان را تغییر ندهد روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور
سرخط خبرها
معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

معرفی ادویه‌های پرکاربرد در غذا‌های آسیایی

  • کد خبر: ۳۱۴۸۷۶
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند، از این رو استفاده درست و مناسب از هر کدام از آنها بسیار اهمیت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ادویه‌ها، گنجینه‌های معطر و رنگارنگی هستند که نه تنها طعم و عطر دلپذیری به غذا‌ها می‌بخشند، بلکه نقش حیاتی در فرهنگ‌های غذایی گوناگون ایفا می‌کنند. در غذا‌های آسیایی، ادویه‌ها فراتر از چاشنی‌های ساده عمل کرده و به عنوان قلب تپنده هر دستور غذایی به شمار می‌روند.

به عنوان مثال، غذا‌های تایلندی به خاطر تعادل بی‌نظیر بین طعم‌های شیرین، ترش، شور و تند شهرت دارند. ادویه‌هایی مانند فلفل چیلی، زنجبیل، سیر، ریشه گالانگال (نوعی زنجبیل)، برگ لیمو و پودر کاری تایلندی از عناصر اصلی طعم‌دهنده در این غذا‌ها به شمار می‌روند. طعم تند و معطر این ادویه‌ها، غذا‌های تایلندی را متمایز می‌سازد.

همچنین، در آشپزی ژاپنی و چینی، ادویه‌ها با ظرافت خاصی استفاده می‌شوند. در غذا‌های ژاپنی، طعم‌های ملایم و طبیعی اولویت دارند، اما ادویه‌هایی مانند واسابی، زنجبیل و فلفل ژاپنی (سانشو) به مقدار محدود به کار می‌روند. در غذا‌های چینی، ادویه‌هایی مثل پنج ادویه چینی (که ترکیبی از بادیان ختایی، میخک، دارچین، رازیانه و فلفل سیچوان است)، زنجبیل، سیر و روغن کنجد نقش مهمی در طعم‌دهی ایفا می‌کنند.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.