بهروزآذر: مجلس ماهیت لایحه حمایت از زنان را تغییر ندهد روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها
تأثیر انقلاب اسلامی بر فرهنگ عمومی زنان جامعه ایران

تأثیر انقلاب اسلامی بر فرهنگ عمومی زنان جامعه ایران

  • کد خبر: ۳۱۶۲۸۰
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
مسئول پژوهشکده زن و خانواده گفت: انقلاب اسلامی ذهن مردم را مسئله‌مند کرد و این تحولات فرهنگی تأثیر مستقیمی بر مسئله زنان گذاشت و فرهنگ عمومی جامعه را تغییر داد.
فاطمه غلامی
نویسنده فاطمه غلامی

محمدرضا زیبایی‌نژاد در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، به بررسی تحولات جایگاه زنان مسلمان پس از انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار کرد: پس از انقلاب، دو تحول عمده در حوزه زنان قابل مشاهده است؛ تحولی که در جریان کلی فرهنگی و اجتماعی جامعه رخ داد و تحولی که مستقیماً تحت تأثیر انقلاب در وضعیت زنان ایجاد شد.

وی تحصیلات و سلامت را دو عرصه اصلی رشد زنان پس از انقلاب دانست و تأکید کرد: حتی مخالفان انقلاب نیز معتقدند زنان در این دو حوزه پیشرفت چشمگیری داشته‌اند.

این پژوهشگر با اشاره به تفکر ارزشمندبودن جایگاه زنان که توسط امام‌خمینی(ره) و براساس دین پایه‌گذاری شد و توسط رهبر معظم انقلاب ادامه یافت، افزود: در دوران پهلوی، فرهنگ عمومی جامعه بر این باور بود که ایرانیان توانایی پیشرفت ندارند. اما انقلاب اسلامی این تفکر را تغییر داد و زنان را به سمت افق‌های بالاتر سوق داد.

نویسنده کتاب «الگوی سوم، الگوی رفتاری زن در خانواده و جامعه‌پردازی» با بیان اینکه مخالفان حکومت اسلامی نیز معتقدند انقلاب باعث توسعه سیاسی زنان شده است، تصریح کرد: امروزه ایرانیان از لحاظ سیاسی در زمره آگاه‌ترین افراد جهان قرار دارند و قدرت تحلیل آن‌ها از مسائل سیاسی بیشتر از افراد در سایر جوامع است.

زیبایی‌نژاد تأکید کرد که انقلاب اسلامی ذهن مردم را مسئله‌مند کرد و این تحولات فرهنگی تأثیر مستقیمی بر مسئله زنان گذاشت و فرهنگ عمومی جامعه را تغییر داد.

وی با اشاره به تفاوت فاحش دیدگاه‌های شاه و امام‌خمینی(ره) درباره زنان، گفت: در حالی که شاه در مصاحبه‌ای، زنان را فاقد شعور می‌دانست، انقلاب اسلامی جایگاه اصلی زن را معرفی کرد و معتقد است زنی که به عنوان یک موضوع جنسی مورد توجه قرار گیرد، نمی‌تواند توانایی‌های خود را به فعلیت برساند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.