به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه سالاد روسی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
سیب زمینی آبپز: ۲ عدد متوسط
سوسیس: ۱ عدد کوچیک
هویج پخته: به مقدار دلخواه
ذرت پخته: به مقدار دلخواه
خیارشور: ۲ عدد
سس مایونز: به مقدار دلخواه
ماست چکیده: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل و آویشن: به مقدار لازم
دستور پخت این سالاد بسیار ساده است، ابتدا سیب زمینی و هویج را بپزید.
سپس سیب زمینی، سوسیس، هویج و خیارشور را در ظرف مخصوص خرد کنید و ذرت و ادویه را به آنها اضافه کنید.
در آخر سس مایونز و ماست چکیده را به اندازه دلخواه که مواد با هم مخلوط و منسجم شوند اضافه کنید. همچنین استفاده از شوید در این سالاد طعمی خاص را برای شما ایجاد میکند.
داخل ظرف مدنظر بریزید و سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.