به گزارش شهرآرانیوز؛ دسر موس وانیلی، علاوه بر طعم لذیذ و بافت خامهای، میتواند فواید مختلفی برای سلامتی داشته باشد. این دسر به دلیل استفاده از مواد اولیه مانند شیر، خامه و تخم مرغ، منبع خوبی از کلسیم، پروتئین و ویتامینهای گروه ب است.
تخم مرغ ۶ عدد
شیر ۳ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
ژلاتین ۶ ق مرباخوری
اب سرد ۱/۲ فنجان
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ از هم جدا کرده، سپس سفیدهها را با همزن فرم دهید و کنار بگذارید. در مرحله بعد، زردهها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس شیر داغ را در ۳ مرحله اضافه کرده، پس از آن ژلاتین و آب سرد باهم مخلوط و بن ماری کرده، به مواد قبلی اضافه کنید.
در این مرحله، خامه را بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس سفیدههای فرم گرفته را اضافه کنید و به صورت فولد هم بزنید. در مرحله پایانی، مایع دسر را داخل ظرف مورد نظر بریزید و دو ساعت داخل یخچال نگه دارید. پس از نگهداری پایان زمان نگهداری در یخچال، دسر را میتوانید سرو کنید. نوش جان