به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه طرزتهیه چُغُرتمِه را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
سینه مرغ آبپز: ۲۰۰ گرم
پیاز داغ خلالی: ۱ عدد بزرگ
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک، فلفل و زعفران: به مقدار لازم
ابتدا سینه مرغ آبپز را ریش کنید.
پیاز داغ خلالی را به مرغ ها اضافه کنید.
نمک، فلفل و زعفران دم کشیده را اضافه کنید.
تخم مرغها را هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
داخل روغن در حد دودقیقه سرخ کنید تا چُغُرتمِه شما آماده شود.