مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت
سرخط خبرها
بررسی پیامد‌های نامناسب تأخیر در ازدواج

بررسی پیامد‌های نامناسب تأخیر در ازدواج

  • کد خبر: ۳۲۲۹۳۴
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
یک روانشناس با بررسی پیامد‌های نامناسب تأخیر در ازدواج، گفت: یکی از اصلی‌ترین آسیب‌های بالارفتن سن ازدواج، کاهش نرخ باروری است. همچنین در بارداری در سنین بالا، خطرات مختلفی مادر و جنین را تهدید می‌کند و احتمال یک بارداری سالم کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رقیه نوری‌پور لیاولی اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین آسیب‌های بالارفتن سن ازدواج، کاهش نرخ باروری است. همچنین در بارداری در سنین بالا، خطرات مختلفی مادر و جنین را تهدید می‌کند و احتمال یک بارداری سالم کاهش پیدا می‌کند. در چنین مواقعی بسیاری از زنان تنها به داشتن یک فرزند اکتفا می‌کنند. انتخاب تک‌فرزندی یا انصراف از فرزندآوری به طور مستقیم بر کاهش جمعیت موثر است. این مسئله در بلندمدت می‌تواند چالش‌های اقتصادی و اجتماعی متعددی را برای کشور به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از پیامد‌های افزایش سن ازدواج، فاصله سنی زیاد میان والدین و فرزندان است، افزود: والدینی که در سنین بالا ازدواج می‌کنند، در دوران جوانی فرزندشان، توانایی همراهی و همدلی لازم را نخواهند داشت و شکاف بین نسل‌ها بیشتر خواهد شد.

این روانشناس بیان کرد: تأخیر در ازدواج می‌تواند به افزایش مشکلات روانی مانند افسردگی، انزوا و کاهش رضایت از زندگی منجر شود و افراد را به سمت اعتیاد و خودکشی سوق دهد.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.