به گزارش شهرآرانیوز؛ فرزانه صادق در کنفرانس بینالمللی «سال صلح و اعتماد؛ توسعه فعالیتهای بینالمللی به نفع کودکان» ضمن اظهار خرسندی از حضور خود در کنار مادران، تصمیم سازان و سازندگان آینده کشورها در این کنفرانس، گفت: بسیاری از ما نهتنها مسئولانی در جایگاههای دولتی، بلکه مادرانی هستیم که دغدغه آینده فرزندانمان را داریم. من هم، مانند بسیاری از شما، پیش از آنکه یک مقام دولتی باشم، مادری هستم که میخواهد دنیایی بهتر برای فرزندش بسازد و این دو نقش، بیش از آنچه تصور میشود با هم آمیخته هستند.
وی با بیان اینکه مادر بودن، یعنی دغدغه داشتن نسبت به آیندهای که هنوز ساخته نشده، یعنی پیشبینی چالشها، ساختن راهحلها، و فراهم کردن بستری که کودک بتواند در آن با آرامش، امنیت و امید رشد کند، تصریح کرد: ما، بهعنوان سیاستگذاران و تصمیمگیران، وظیفه سنگینی را در این باره بر دوش داریم.
وزیر راه و شهرسازی از کودکان به عنوان سرمایههایی که آینده متعلق به آنان است نام برد و گفت: وظیفه داریم جهانی بسازیم که شایسته کودکان مان و مبتنی بر سه اصل صلح، اعتماد و توسعه پایدار باشد.
صادق با طرح این پرسش که صلح را چه کسی میسازد؟، ادامه داد: بیش از همه، این مادران هستند که نخستین درسهای صلح و محبت را به کودکانشان میآموزند. کودک، صلح را از خانه میآموزد، از دستانی که با مهربانی او را در آغوش میگیرند، از شهری که برای او امن، زیبا و پر از فرصتهای رشد است.
وی افزود: کشور من ایران در سالهای اخیر توجه ویژهای به نقش زنان و مادران در برنامهریزی شهری داشته است. ما با تصویب مصوبه «شهرهای دوستدار کودک» در عالیترین مرجع متولی توسعه شهری کشور، تأکید کردهایم که فضای شهری نهتنها باید مناسب رشد کودک باشد، بلکه باید زندگی را برای مادران نیز آسانتر کند.
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: یک شهر دوستدار کودک، یعنی شهری که در آن مادران بتوانند بدون دغدغه، فرزندان خود را به پارک ببرند، خیابانهای آن امن باشد، مسیرهای پیادهروی برای کالسکههای کودک طراحی شده باشد، و فضاهای عمومی، محیطی آرام و دلپذیر برای تعامل مادران و کودکان فراهم کنند.
منبع: ایلنا