بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها
سرخط خبرها
آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری

آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری

  • کد خبر: ۳۲۴۴۴۱
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
عضو هیأت علمی گروه بهداشت و باروری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری، گفت: تصادف برای یک بانوی باردار می‌تواند با پیامد‌های ناگواری همچون؛ مرده زایی، زایمان و ... همراه باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ منا لرکی اظهار کرد: بانوان در ماه‌های آخر بارداری می‌بایست تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند و در صورت ضرورت، رعایت برخی نکات برای حفظ سلامت و ایمن را در نظر داشته باشند.

وی سوانح رانندگی را یکی از عوامل اصلی تروما در دوران بارداری برشمرد و افزود: تصادف برای یک بانوی باردار می‌تواند با پیامد‌های ناگواری همچون؛ مرده زایی، زایمان پره ترم، پارگی رحم، دکولمان جفت، سقط خود به خود، پارگی زودرس پرده‌ها و سزارین همراه باشد، لذا چنانچه زنان باردار تمایل به رانندگی داشته باشند حتما باید نکات ایمنی را رعایت کنند.

این عضو هیأت علمی گروه بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: از جمله نکات مهم این است که زنان در مرحله‌ای از بارداری که شکم بزرگ است، فاصله صندلی تا فرمان را بیشتر کنند، البته این تنظیم فاصله باید به صورتی باشد که پا‌ها به راحتی به پدال‌ها برسند.

به گفته وی، زاویه فرمان نیز باید به سمت بالا و دور از شکم تنظیم شود، تا در صورت بروز تصادف کیسه‌های هوا خودرو بر روی قفسه سینه باز شود. زنان باردار اگر رانندگی نمی‌کنند، در صندلی عقب خودرو بنشینند.

لرکی اضافه کرد: به طور کلی در ماه‌های آخر بارداری که شکم بزرگتر و به فرمان خودرو نزدیک‌تر می‌شود، خانم‌های باردار باید از رانندگی خودداری کنند و چنانچه تصادفی رخ دهد حتی به صورت جزئی و بدون رخداد آسیب فورا باید با پزشک زنان و یا ماما تماس بگیرند و یا به اورژانس مراجعه کنند.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره استفاده صحیح بانوان باردار از کمربند ایمنی اظهار کرد: شایع‌ترین علت وقوع حوادث ترافیکی در زنان باردار، عدم استفاده صحیح از کمربند ایمنی است و خانم‌های باردار باید دقت کنند که استفاده نادرست از کمربند می‌تواند با ایجاد پیامد‌های منفی همراه باشد.

وی، درباره نحوه صحیح استفاده از کمربند ایمنی هنگام رانندگی در زنان باردار گفت: یک بانوی باردار بایستی از کمربند ایمنی سه نقطه‌ای که از دو تسمه پایین و بالایی تشکیل شده، استفاده کند تا از پرت شدن و صدمه دیدن در حوادث جاده‌ای و تصادفات جلوگیری شود؛ همچنین تسمه بالایی کمربند، به برداشتن فشار از روی جنین در صورت وقوع تصادفات کمک می‌کند و کمربند ایمنی شانه‌ای باید به گونه‌ای بسته شود که از وارد شدن فشار به گردنشان جلوگیری شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.