کسب مدال نقره در کمان سنتی مسابقات رنکینگ توسط دختر نونهال خراسان رضوی بالاترین علت تمایل به فرزندآوری در کشور، مادر و پدر بودن است موفقیت ۷۵ درصدی اجرای پویش‌های انصراف از سقط جنین در کشور دوست ندارم کسی مرا ببوسد! دعوت تنها فوتبالیست خراسانی به دومین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان پیروزی مقتدرانه تیم ملی تنیس‌روی‌میز زنان ایران در مسابقات جهانی ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان توسعه پوشاک ایرانی اسلامی در کشور از طریق سرمایه گذاری بانوان در صندوق‌های پروژه‌ای بسیج زنان فیفا از عملکرد تیم ملی فوتسال زنان کشور در جام ملت‌های آسیا تمجید کرد مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد
سرخط خبرها
معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف

معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف

  • کد خبر: ۳۲۴۵۱۶
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
زنان و دختران با توجه به سن خود می‌بایست از برخی مکمل‌ها استفاده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زنان و دختران با توجه به سن خود می‌بایست از برخی مکمل‌ها استفاده کنند.

برخی از مکمل‌ها می‌توانند به پیشگیری از مشکلات رایج سلامتی مانند کم‌خونی، تحلیل استخوان و درد مفاصل کمک کنند. زنان یائسه، بیشتر مستعد ابتلا به اختلالات مرتبط با استخوان مانند پوکی و شکستگی استخوان هستند. مصرف کافی ویتامین‌های K و D، کلسیم و منیزیم برای سلامت استخوان مفید است.

همچنین کمبود آهن و کم‌خونی شایع‌ترین کمبود‌های تغذیه‌ای در جهان به ویژه در میان زنان هستند. زنان مسن، مبتلایان به کم‌خونی و گیاهخواران می‌بایست از دریافت کافی ویتامین B و آهن اطمینان حاصل کنند چراکه در معرض خطر این کمبود‌ها هستند. دختران نوجوان نسبت به دیگران بیشتر در معرض خطر کمبود آهن هستند. به طور کلی زنان می‌بایست مراقب دریافت آهن به میزان کافی باشند چراکه نیاز به آهن در طول قاعدگی به دلیل از دست دادن خون افزایش می‌یابد.

کمبود کلسیم، اسید‌های آمینه، امگا ۳، روی، ید و آهن در زنانی که هیچ‌گونه فرآورده حیوانی مصرف نمی‌کنند، شایع‌تر است. با توجه به کمبود این مواد معدنی توصیه می‌شود از مکمل‌ها استفاده کنند.

به احتمال زیاد، میزان سطح ید زنان ۲۰ تا ۳۹ ساله پایین است. مصرف ید برای تمام زنان به ویژه زنان جوانی که در سنین باروری قرار دارند یا باردار هستند، مهم قلمداد می‌شود. مصرف ید به تولید هورمون تیروئید کمک می‌کند. غده تیروئید برای تولید هورمون‌های T ۳ و T ۴ به ید نیاز دارد که به کنترل متابولیسم و ​​جلوگیری از مشکلاتی مانند کم‌کاری یا پرکاری تیروئید کمک می‌کند.

همچنین، بررسی‌ها بیانگر این است که نیاز به ریزمغذی‌ها مانند فولات، آهن، کلسیم، روی، منیزیم و ید افزایش می‌یابد. مکمل اسیدفولیک به کاهش خطر برخی نقص‌های مادرزادی مانند نقص لوله عصبی کمک می‌کند. «فولات» برای بارداری سالم و جنین در حال رشد بسیار مهم است چراکه به ساخت مغز و نخاع کودک کمک می‌کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.