یادگیری مهارت‌های جدید توسط دختران با آغاز لیگ تابستانه در مشهد توسعه بازار تولیدات بانوان با تقویت تشکل‌های فعال در این عرصه تمرکز ویژه روی «نشاط اجتماعی زنان»، برنامه اولویت دار سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۴۰۴ کودکان زیر ۵ سال، بیشترین گروه آسیب پذیر در مصرف غذای آلوده آیا مصرف ناشتای آبلیمو و سرکه سیب موجب کاهش وزن می‌شود؟ پیروزی تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین مسابقه خود در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۵ یک‌سوم تیم‌ ملی والیبال‌نشسته بانوان، خراسانی هستند اصلاح قوانین خانواده باید همه‌جانبه و عدالت‌محور باشد بررسی ابعاد عفاف و حجاب در آیات قرآن کریم در همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» «فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد پذیرفتن تفاوت های زوجین، زیربنای رابطه سالم زوجیت در زندگی مشترک مصرف روزانه ۲.۷ لیتر آب توسط زنان الزامی است دختر تاریخ ساز دوومیدانی ایران: تمرکزم، حضور در مسابقات جهانی است لزوم توجه به استان‌هایی با نرخ باروری بیشتر و ظرفیت بالای اجرای قانون جوانی جمعیت زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران
سرخط خبرها
ممنوعیت مصرف کنگر برای زنان باردار

ممنوعیت مصرف کنگر برای زنان باردار

  • کد خبر: ۳۲۵۲۴۴
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴
به گفته یک کارشناس گیاهان دارویی، مادران باردار و افرادی که مبتلا به سنگ کلیه هستند از مصرف کنگر در فصل بهار باید خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هانیه ناصری از کنگر به عنوان یکی از گیاهان بهاری مهم یاد کرد و گفت: کنگر گیاهی خودرو است که در فصل بهار می‌روید و برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیمی شبیه به کرفس دارد.

وی طبع کنگر را گرم و خشک عنوان کرد و افزود: از این گیاه در پخت سوپ، خورش و حتی به‌صورت خام در سالاد استفاده می‌شود.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه به جهت طبع گرم و خشک کنگر بهتر است برای افراد گرم مزاج همراه با ماست مصرف شود، یادآور شد: بهترین نوع مصرف کنگر، بخارپز شده به همراه کمی آب لیمو یا آب نارنج است.

ناصری به خواص متعدد کنگر نیز اشاره کرد و با بیان اینکه کنگر تقویت کننده کبد و تصفیه‌کننده خون است، ادامه داد: مصرف کنگر به روشن شدن پوست نیز کمک می‌کند.

وی کاهش چربی خون، تعادل فشار خون و پاکسازی بدن را از دیگر مزایای مصرف کنگر دانست و اظهار کرد: کنگر منبع غنی پتاسیم است، به علاوه این گیاه ضدعفونی‌کننده، اشتهاآور، تب‌بُر و هضم‌کننده غذاست و مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود.

این کارشناس گیاهان دارویی درباره منع مصرف کنگر در افراد نیز عنوان کرد: با توجه به اینکه کنگر باعث انقباض کیسه صفرا می‌شود، افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند بهتر است از خوردن آن صرف‌نظر کنند، همچنین مصرف آن برای زنان باردار نیز توصیه نمی‌شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.