پیچیده شدن بیش از حد ازدواج در جامعه، یکی از دلایل اصلی گریز جوانان از ازدواج زنان مسلمان، آغازگر جامعه توحیدی هستند کسب رتبه دوم نماینده زنان ایران در ماده ۱۰۰ متر با مانع در بیست‌وششمین دوره مسابقات دوومیدانی قهرمانی آسیا افزایش حضور زنان در بخش‌های مدیریتی مشاغل دانش بنیان در آینده‌ای نزدیک وظیفه زنان برای مقابله با تهاجم فرهنگی از دیدگاه رهبر معظم انقلاب ارسال ۵۰۰ مقاله به دبیرخانه پنجمین همایش بین المللی رسالت زن در تحولات اجتماعی یادگیری سرفصل‌های کلیدی زندگی توسط دانشجویان دختر با برگزاری رویداد ملی دخترانه انتخاب سرمربی جدید برای تیم ملی فوتسال بانوان حضور در بازی‌های پاراآسیایی ناگویا ژاپن و پارالمپیک لس آنجلس، اهداف مهم تیم ملی والیبال نشسته بانوان ایران شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور حج، فرصتی بی‌نظیر برای تربیت بانوان مسلمان حج فرزندآوری و افزایش موالید، یکی از ضرورت‌های کلیدی کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است یائسگی زودرس موجب افزایش خطر دیابت می‌شود ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه
سرخط خبرها
زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟

زنان چگونه می‌توانند کیفیت زندگی‌ خود را ارتقا دهند؟

  • کد خبر: ۳۲۶۲۳۵
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۷
یک کارشناس ارشد روانشناسی با اشاره به اهمیت ارتقای کیفیت زندگی زنان، گفت: حالا که مادر پایه و بنیان خانه است، به درون خود توجه کنید و خود را دوباره بسازید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تکتم جاوید با اشاره به اینکه سختی‌ها همچون روز‌های بارداری، بی‌خوابی‌های بچه‌داری، غم کنکور و شکست‌های مالی موقتی هستند و تمام‌شدنی، اما وای به غم‌هایی که انگار انتهایی ندارند، اظهار کرد: موهبت زنده بودن هنوز در اختیار ماست. هریک از ما هم تا جانی داریم، مسئول حال خوب یا حال بدمان هستیم. اگر بنا بر این بوده است که زنده بمانیم، پس مسئولیتی پیش روی ما گذاشته‌اند. حالا که مادر پایه و بنیان خانه است، به درون خود توجه کنید و خود را دوباره بسازید.

وی با اشاره به لزوم ارتقای کیفیت زندگی زنان، ادامه داد: برخلاف جمله‌های نادرست برخی کتاب‌های بازاری یا شاخ‌های فضای مجازی، قرار نیست غم نبودن عزیزتان را فراموش کنید. آن را با خود نگه دارید، زیرا غم‌ها نیز بخش مهمی از روان سالم هستند، اما تا جایی که کیفیت زندگی‌تان را تغییر ندهد.

این کارشناس ارشد روانشناسی متذکر شد: گاهی گذشته آن‌قدر در ذهن ما بزرگ و سنگین است که اجازه زندگی در زمان حال را نمی‌دهد. یا در گذشته غوطه‌وریم یا در اضطراب آینده‌ایم. همین‌ها «حال» امروز ما را بی رمق می‌کنند و ما را به سوی دل‌مردگی و افسردگی می‌کشاند. همان مرگ تدریجی که ما را نمی‌کشد، اما سهم ما را از دلخوشی‌های کوچک کم می‌کند. حالا که یادمان داده‌اند بیش از پیش، به نشانه‌های بیماری جسمی خود توجه کنیم، درباره علائم روانی نیز هوشیار باشیم. هر بی‌حوصلگی، بی‌میلی به لذت‌های روزمره، بی اشتهایی یا نداشتن انگیزه برای چند روز و چند هفته می‌تواند نشانه افسردگی‌ای باشد که از آن غافلیم و هرچه زودتر به فکر درمانش بیفتیم، سلامتی خود را از خطر نجات داده‌ایم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.