تأمین ۸۸۸۸ جهیزیه برای زوج‌های احسان‌پذیر در کشور با اجرای پویش «آینه‌ شمعدان» فعالیت میلیون‌ها بانوی بسیجی در کشور با محوریت تولید و کارآفرینی ارتقای رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران توسط دختر المپیکی کشورمان روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر دعوت از ۲۱ دختر از  خراسان رضوی به جشنواره مینی بسکتبال و  استعدادیابی تیم ملی ۲۰۲۹ دعوت از بانوی مشهدی به  اردوی تیم ملی کبدی بانوان دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم تاثیرات مثبت و منفی شبکه‌های اجتماعی بر آشپزی و فرهنگ غذایی
سرخط خبرها
افزایش سرمایه عاطفی در کسب‌وکار‌های خانوادگی

افزایش سرمایه عاطفی در کسب‌وکار‌های خانوادگی

  • کد خبر: ۳۲۸۰۸۹
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۱
به گفته معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در حالی سرمایه عاطفی در کسب‌وکار‌های خانوادگی افزایش می‌یابد که در این نوع از سرمایه هیچ نوع دیگری از فعالیت‌های اقتصادی یافت نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر با اشاره به ارزش‌های نهفته در کسب‌وکار‌های خانوادگی گفت: امسال، سال سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده و دغدغه و اولویت همه ما آن است چگونه این سرمایه‌گذاری را انجام دهیم. ما با انواع مختلفی از سرمایه روبه‌رویم، اما فقط یک نوع سرمایه وجود دارد که فقط در یکجا تولید می‌شود و آن سرمایه اجتماعی عاطفی است که در کسب‌وکار‌های خانوادگی تولید و افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه سرمایه اجتماعی عاطفی‌ای که در این نوع کسب‌وکار‌ها وجود دارد، در هیچ نوع دیگری از فعالیت‌های اقتصادی یافت نمی‌شود، اظهار داشت: این سرمایه، نه در جایی متولد می‌شوند و نه در جایی رشد می‌کنند جز در بستر خانواده. در برخی تصمیم‌گیری‌ها، صاحبان کسب‌وکار‌های خانوادگی حتی حاضرند برخلاف منافع و قواعد اقتصادی عمل کنند و دلیل آن، حفظ روابط خانوادگی، آبرو و انسجام درون‌خانوادگی است. حفظ آبروی خانواده منجر به یک خودتنظیمی می‌شود، به‌گونه‌ای که آنها حاضر نیستند برای حفظ خوشنامی و اعتبار خانوادگی‌شان، به سمت انحصارطلبی، اقدامات خلاف قانون یا خلاف عرف بروند. همین باعث بقای آنها شده است، تا جایی که امروز شاهد هستیم ۷۰ درصد GDP جهان توسط کسب‌وکار‌های خانوادگی تولید می‌شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: ما در کشور خودمان پیشینه بسیار طولانی در این حوزه داریم. افراد در اشکال مختلف، کسب‌وکار‌های خانوادگی دارند. بعضی‌ها صرفاً کسب‌وکار‌های خانوادگی‌اند.

معاون رئیس‌جمهور به اصل ۱۰ قانون اساسی اشاره و تصریح کرد: به اعتقاد ما کسب‌وکار‌های خانوادگی هم موجب تعالی و تحکیم خانواده می‌شود و هم موتور محرکه رشد اقتصادی، رفع ناترازی‌ها، حل مشکلات ملی و ایجاد توسعه پایدار می‌شود؛ بنابراین جهت‌گیری و سیاست‌های ما باید مبتنی بر توسعه کسب‌وکار‌های خانوادگی باشد و این ماموریت را معاونت امور زنان و خانواده دنبال می‌کند.

منبع: خبرگزاری آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.