نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت تشکیل کارگروهی تخصصی برای تدوین سند «زنان فناور» مارال ترکمان و فرشته خسروی، بازیکنان کلیدی تیم ملی ایران در جام ملت‌های زنان آسیا از نگاه AFC پایان لیگ بسکتبال دسته یک زنان با قهرمانی تیمی از مشهد اصلاح سازوکار‌ها با همکاری وزارت کار و گمرک برای امکان صادرات محصولات بانوان فعال اقتصادی به صورت فردی افزایش چاپ کتاب‌هایی با محوریت تجربیات شخصی یا اجتماعی زنان در سال‌های اخیر بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه رفع مشکلات ضمانت وام دهک‌های یک تا ۵ زنان سرپرست‌خانواده توسط شهید جمهور در دولت سیزدهم رقبای تیم ملی در مسابقات مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتبال بانوان زیر ۲۰ سال آسیامشخص شدند نقش اساسی خانواده در شکل‌دهی به فرهنگ، هنجار‌ها و ارزش‌های اجتماعی
سرخط خبرها
نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت

نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت

  • کد خبر: ۳۳۳۰۴۷
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
نام بانوی فیزیک‌دان و دانشمند افغانستانی مقیم انگلیس به عنوان نخستین دانشمند افغانستان که در سطح جهانی به‌صورت تخصصی در حوزه فیزیک پزشکی و رادیوتراپی تحقیق کرده، در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «شکردخت جعفری»، فیزیک‌دان و دانشمند افغانستانی مقیم انگلیس، در یک افتخار جهانی به‌عنوان یکی از «دانشمندان برجسته جهان» معرفی شده است. این عنوان معتبر از سوی نهاد‌های بین‌المللی علمی به‌منظور الگوسازی و الهام‌بخشی به نسل آینده دانش‌پژوهان جهان اعطا شده است.

او نخستین دانشمند افغانستانی است که در سطح جهانی به‌صورت تخصصی در حوزه فیزیک پزشکی و رادیوتراپی تحقیق کرده و دست به نوآوری زده است.

این بانوی دانشمند افغانستانی پس از فارغ الحصیلی از دانشگاه‌های داخل کشور، تحصیلات عالی خود را در دانشگاه سری (University of Surrey) بریتانیا دنبال کرد. مهم‌ترین اختراع او، توسعه و طراحی نوعی «دُزیمتر» ارزان‌قیمت است که برای اندازه‌گیری میزان اشعه دریافتی بیماران مبتلا به سرطان در طول درمان با پرتو درمانی (رادیوتراپی) استفاده می‌شود.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.