صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

طرزتهیه کیک لبو در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۰۵۶۱
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
برای تهیه‌ کیک لبو پفکی و مخصوص با ما همراه باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک لبو از خاص‌ترین و متفاوت‌ترین کیک‌هایی است که می توانید برای تنوع و استفاده از خاصیت زیاد لبو، در خانه درست کنید. در ادامه طرز تهیه کیک لبو را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم پخت کیک لبو

تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: یک لیوان سرپر
شکر: ۳/۴ لیوان
روغن: ۱/۲ لیوان
لبو پخته و رنده شده: ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک لبو

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ جدا می‌کنید و سفیده‌ها با همزن برقی هم می‌زنیم تا کامل فرم بگیرند.

زرده‌ها را کمی باهمزن هم‌میزنیم و کم کم شکر را اضافه می‌کنید.

وقتی شکر کامل حل شد، روغن مایع را اضافه می‌کنید و در حد مخلوط شدن هم می‌زنید.

لبو پخته شده را با رنده درشت، رنده می‌کنید و به مواد قبلی اضافه می‌کنید.

آرد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه می‌کنید و هم‌می‌زنید.

در مرحله ‌آخر سفیده تخم مرغ را اضافه می‌کنید و به صورت دورانی هم میزنید.

داخل قالب مورد نظر می‌ریزید و در فر از قبل گرم شده، با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌پزید.

برچسب ها: کیک دستور پخت دسر
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.