صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دستور پخت کیک شکلاتی کرم دار

  • کد خبر: ۵۱۶۴۸
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹
اگر به خامه علاقه ندارید یا به علت داشتن رژیم، خامه برایتان خوب نیست و می‌خواهید کیک بپزید و دوست هم ندارید کیک ساده بپزید، پیشنهاد می‌کنم کیک کرم داری را که این هفته می‌خواهیم دستور تهیه آن را آموزش بدهیم امتحان کنید.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ اگر به خامه علاقه ندارید یا به علت داشتن رژیم، خامه برایتان خوب نیست و می‌خواهید کیک بپزید و دوست هم ندارید کیک ساده بپزید، پیشنهاد می‌کنم کیک کرم داری را که این هفته می‌خواهیم دستور تهیه آن را آموزش بدهیم امتحان کنید. یک کیک سالم، خوشمزه و مقوی که بسیار هم راحت تهیه می‌شود.

مناسب برای
١٠ نفر

٤٠ دقیقه

٨٠٠ تومان
 
مواد لازم
تخم مرغ   ۳ عدد
شکر   یک لیوان سرخالی
روغن مایع   دوسوم لیوان
آب جوش   نصف لیوان
پودرکاکائو   ۲ قاشق غذاخوری
وانیل   اندک
بیکینگ پودر   یک قاشق غذاخوری سرخالی
آرد   ۵/۱ لیوان + ۶ قاشق غذاخوری
شیر   ۳ لیوان
نشاسته ذرت   ۲ قاشق غذاخوری
کره   ۵۰ گرم
شکلات تخته‌ای   ۱۰ گرم

روغن و کاکائو را مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس داخل ظرف دیگری وانیل و شکر را با هم زن خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار شود. حالا آن را به مخلوط کاکائو و روغن اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدهید.
 
 
تخم مرغ و آب جوش را به مخلوط اضافه کنید و با دور تند هم زن، آن را هم بزنید. مراقب باشید این کار را دیر انجام ندهید، چون تخم مرغ می‌بندد. سپس ۵/۱ لیوان + ۲ قاشق غذاخوری از آرد و بیکینگ پودر را ۳ بار الک و به مخلوط اضافه کنید و با قاشق، آن را از یک جهت هم بزنید.
 
کف قالب کمربندی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید. قالب را ٤٠ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ١٨٠ درجه سانتی گراد گرم کرده اید بگذارید تا کیک بپزد.
 
 
برای درست کردن کرم روی کیک هم شکلات را روی حرارت غیرمستقیم آب کنید تا غلظت آن به حد فرنی برسد. سپس شیر، کره، نشاسته ذرت، ۴ قاشق غذاخوری آرد و یک قاشق چای خوری وانیل را با هم مخلوط و به شکلات اضافه کنید. کرم را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود. روی سطح کیک را با کمی آب میوه یا شیر مرطوب کنید و کرم را روی آن بریزید.
 
 
نکته: بعد از ریختن کرم روی کیک می‌توانید روی آن را هر طور دوست دارید تزیین کنید.
نکته: پس از ۳۰ دقیقه از آغاز زمان پخت کیک، آن را با یک چوب خلال بررسی کنید. اگر خمیر به چوب خلال نچسبد، کیک آماده است و زمان باید پخت را متوقف کرد.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.