بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟
سرخط خبرها

طرز تهیه مربای گیلاس چگونه است؟

  • کد خبر: ۷۲۸۴۱
  • ۱۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۷
طرز تهیه مربای گیلاس چگونه است؟
مربای گیلاس از خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین مربا‌های ایرانی است. افزون بر این، از این مربای خوشمزه به‌دلیل رنگ و ظاهر بسیار زیبایش برای تزیین کیک و شیرینی هم زیاد استفاده می‌شود.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ مربای گیلاس از خوشمزه‌ترین و پرطرف‌دارترین مربا‌های ایرانی است. افزون بر این، از این مربای خوشمزه به‌دلیل رنگ و ظاهر بسیار زیبایش برای تزیین کیک و شیرینی هم زیاد استفاده می‌شود. بنابراین، بهتر است خیلی زود دست‌به‌کار شوید و تا فصل این میوه خوشمزه به پایان نرسیده است، قدری مربا برای خودتان درست کنید.

  • قیمت برای هر نفر: ۱۵۰۰ تومان
  • تعداد: ۲۰ عدد
  • زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
  • گیلاس: یک کیلو
  • شکر: یک کیلو
  • آب: یک لیوان
  • جوهرلیمو: یک‌چهارم قاشق مرباخوری
  • زعفران و وانیل: کمی در صورت دلخواه



طرز تهیه مربای گیلاس

گیلاس‌ها را پس از شست‌وشو بگذارید کامل خشک شود. سپس با هسته‌گیر یا به کمک یک سیخ چوبی هسته‌های گیلاس‌ها را درآورید. گیلاس‌ها را داخل ظرفی لایه‌لایه بریزد و روی هر لایه کمی شکر بپاشید تا شکر خوب به خورد گیلاس برود. ظرف را ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.

 
مربای گیلاس

باقی‌مانده شکر را با آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. گیلاس‌ها را از یخچال خارج و به شربت اضافه کنید تا ٣٠ دقیقه‌ای بجوشند. کف روی مربا را حتما بگیرید و دور بریزید.
 
مربای گیلاس
 

مربا که به غلظت کافی رسید، جوهرلیمو، زعفران و وانیل را به آن اضافه کنید. وقتی مربا قوام آمد، شعله را خاموش کنید و پس از سرد شدن، آن را دورن ظرف‌های شیشه‌ای دردار و در جای خنک نگهداری کنید.
 
مربای گیلاس

نکته‌ها
برای اینکه بفهمید مربا قوام آمده است یا نه، یک قاشق از مربا را درون ظرفی بریزید و داخل یخچال بگذارید. وقتی کامل خنک شد اگر شهد غلیظ بود، مربا آماده است، ولی اگر روان بود، باید قدری دیگر بپزد. حواستان باشد مربایی که قوام نیامده باشد خیلی زود کپک می‌زند. اگر هم زیاد جوشیده باشد، شکرک می‌زند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->