جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

طرز تهیه کیک خیس

  • کد خبر: ۴۱۶۲۹
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۹
  • ۱
طرز تهیه کیک خیس
کیک خیس بافت نرم و اسفنجی دارد. طعم شکلاتی  این کیک آن را در بین انواع کیک‌های خانگی بی نظیر کرده است.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛ امروز می‌خواهیم پخت یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های خانگی را آموزش دهیم: کیک خیس. بافت نرم و اسفنجی این کیک و طعم شکلاتی اش آن را در بین انواع کیک‌های خانگی بی نظیر کرده است. پخت ساده و راحت این کیک امتیاز دیگر آن است. یعنی می‌توانید بدون نیاز به فر یا توستر آن را آماده کنید.
 
 
مناسب برای: ۸ نفر
مدت زمان پخت : ۹۰ دقیقه
قیمت تمام شده برای هر نفر: ۱۵۰۰ تومان
 
 

مواد لازم:

  • روغن   ۱/۵ لیوان
  • آرد شیرینی   ۲ لیوان
  • شکر   ۱/۵ لیوان
  • شیر   ۱/۵ لیوان
  • کاکائو   ٤ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • وانیل  یک هشتم قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر    یک قاشق غذاخوری
 
کیک خیس
 
۱. داخل ظرفی شیر، شکر، روغن و کاکائو را با هم زن خوب هم بزنید تا یکدست شود. از مواد به اندازه یک لیوان برای سس روی کیک بردارید و درون ظرف دیگری بریزید.
 
کیک خیس
 
 
۲.داخل ظرف دیگری تخم مرغ‌ها و وانیل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. سپس آن را به مخلوط شیر، روغن، شکر و کاکائو اضافه کنید و باز با هم زن هم بزنید.
 
کیک خیس
 
 
 
۳. آرد و بیکینگ پودر را ۳ بارالک کنید و کم کم به مخلوط اصلی اضافه کنید. در این مرحله دیگر نباید از هم زن استفاده کنید. با یک قاشق، مواد را خوب با هم ترکیب کنید.
 
کیک خیس
 
 
۴. کف قالب، کاغذ بگذارید ومواد را درون آن بریزید. بعد هم کف قابلمه‌ای که نو نباشد یک کاتر فلزی (وسیله‌ای که برای قالب زدن شیرینی استفاده می‌شود) بگذارید وقالب را روی آن قرار بدهید. از دم کن برای در قابلمه استفاده کنید و اجازه بدهید کیک به مدت یک ساعت با شعله کم بپزد. بعد از خارج کردن کیک از قالب، سسی را که برداشته بودید روی آن بریزید و بعد از خنک شدن کیک، آن را سرو کنید.
 
نکته: این کیک را می‌توان با فر و توستر هم پخت. در فر کیک را باید با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ٤٥ دقیقه و در توستر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد از پایین به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ی چیز خوب
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
0
0
خوب بود. ولی بعضی چیز هارو بلد نبودید بیشتر توجه کنیـــــد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->