ماجرای بخشش یک قاتل پای چوبه دار پیدا شدن پیکر جوان گلستانی پس از چند روز در استخر کشاورزی + فیلم بایدها و نبایدهای تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان پروستات هشدار: تغییر الگوی انتقال ایدز از اعتیاد به رابطه جنسی راهکارهای یک مشاور برای کاهش وابستگی نوجوانان به فضای مجازی معمای پیچیده مرگ مرد تهرانی پس از مصرف مشروبات الکلی اعترافات تکان دهنده زن جوان به قتل خونین همسرش هشدار هواشناسی نسبت به رگبارو رعد و برق در خراسان رضوی و ۲۴ استان دیگر قتل مرد جوان کرمانشاهی به دست همسرش + جزییات ۵۹۲ هزار زن تحت پوشش بهزیستی هستند| ۳۰۰ هزار نفر معلولیت شدید دارند آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان خاقانی مشهد (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) سرانه فضای آموزشی در «تبادکان» مشهد به سه مترمربع رسید آغاز ثبت‌نام مقدماتی حج تمتع ۱۴۰۴ از پنجم آذر ۱۴۰۳ کمبود دارو و عدم تغییر سبک زندگی، بلای جان بیماران کلیوی | پیوند کلیه را جدی بگیرید وحید شالچی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم شد + بیوگرافی و سوابق شیوع بیماری ناشناخته گوارشی در کشور | همچنان با کرونا درگیریم اجاره سیم کارت، دامی برای فریب شهروندان نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی چگونه است؟ (۲۸ آبان ۱۴۰۳) آغاز نام‌نویسی بیستمین دوره عمره دانشگاهیان (۲۸ آبان ۱۴۰۳) نکاتی برای پایداری زندگی و رابطه­ سالم بین همسران | دل‌بسته هم باشیم کمک ۱۴ میلیارد تومانی مردم خراسان رضوی به جبهه مقاومت سند ملی حقوق کودک به طور شایسته اجرا نشد ثبت‌نام داوطلبان کنکور برای ترمیم نمرات از آذرماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود انتقاد نماینده سابق مجلس از راه‌اندازی کلینیک ترک بدحجابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) | کاهش کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت طی امروز و فردا توصیه‌های دندانپزشکی برای دیابتی‌ها مصرف کنسرو ماهی نجوشیده، منجر به بستری شدن یک ماهه شهروند مشهدی شد هشدار سازمان غذا و دارو: در سرماخوردگی و آنفلوانزا از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک بپرهیزید معلمان در بارگذاری مدارک برای رتبه‌بندی به این مراحل توجه کنند پیگیری سازمان حج و زیارت برای ارائه وام کم‌بهره توسط بانک‌ها به ودیعه‌گذاران عمره آیا وام شهریه از سبد وام‌های دانشجویی حذف می‌شود؟ آخرین وضعیت اعطای تابعیت به کودکان حاصل از ازدواج مادران ایرانی با پدران اتباع
سرخط خبرها

دوز تقویت کننده واکسن آسترازنکا موثر است؟

  • کد خبر: ۱۰۷۶۹۶
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۳:۱۶
دوز تقویت کننده واکسن آسترازنکا موثر است؟
نتایج تحقیقی در بریتانیا ادعا می‌کند که دوز تقویت‌کننده کووید آسترازنکا در برابر بیماری‌های شدید موثر است.

به گزارش شهرآرانیوز، طبق مطالعه‌ای که در بریتانیا انجام شد، سومین دوز واکسن آسترازنکا کووید-۱۹ در برابر بیماری‌های علامتی و بستری شدن در بیمارستان موثر است و محافظتی مشابه با تزریق دوز تقویت‌کننده پیشگیرانه فایزر ارائه می‌کند.

مطالعه‌ای که هنوز مورد بازبینی قرار نگرفته است و در تاریخ اول مه در مخزن پیش چاپ medRxiv ارسال شد، اثربخشی تقویت‌کننده واکسن آسترازنکا کووید (ChAdOx۱-S) را ارزیابی  و آن را با محافظت ارائه شده توسط واکسن فایزر کووید (BNT۱۶۲b۲) مقایسه کرد.

محققان آژانس امنیت سلامت بریتانیا، لندن، اثربخشی واکسن را با تجزیه و تحلیل داده‌های مربوط به همه بزرگسالان ۱۸ سال به بالا که با واکسن اولیه آستزارنکا و واکسن تقویت‌کننده فایزر واکسینه شده بودند، تخمین زدند. در مجموع ۴۳هزار و ۱۷۱ نفر دوز تقویت‌کننده آسترازنکا و ۱۳ میلیون و ۳۸ هزار و ۹۰۸  نفر دوز تقویت‌کننده فایزر دریافت کرده بودند.

نتایج نشان می‌دهد که پس از گذشت ۲۵ هفته یا بیشتر از واکسیناسیون اولیه با آسترازنکا، اثربخشی واکسن در برابر بیماری علامت‌دار پس از عفونت امیکرون در بین افراد ۴۰ تا ۶۴ سال و ۶۵ سال به بالا به ترتیب ۸.۰ درصد و ۱۹.۵ درصد بود.

یک هفته پس از دریافت تقویت‌کننده آسترازنکا اثربخشی واکسن در برابر عفونت علامت‌دار در بین افراد ۴۰ تا ۶۴ سال ۶۱.۲ درصد بود، در حالی که در بین دریافت‌کنندگان تقویت‌کننده فایزر برای همان گروه سنی ۵۸.۲ درصد بود.

با این حال، ۱۵ هفته یا بیشتر پس از دریافت دوز تقویت‌کننده، اثربخشی واکسن به ۳۷.۲ درصد برای تقویت‌کننده آسترازنکا و ۳۰.۶ درصد برای تقویت‌کننده فایزر کاهش یافت.

این گروه سطوح قابل مقایسه‌ای از محافظت در برابر عفونت علامت‌دار را در بین افراد ۶۵ سال و بالاتر مشاهده کردند.

محققان خاطرنشان کردند: «محافظت در برابر بیماری علامت‌دار در افراد ۶۵ سال و بالاتر به ترتیب ۶۶.۱ درصد و ۶۸.۵ درصد در میان افراد دریافت‌کننده واکسن‌های تقویت‌کننده  آسترازنکا و فایزر بود».

آنان گفتند: «محافظت پس از پنج تا ۹ هفته به ۴۴.۵ درصد و ۵۴.۱ درصد کاهش یافت».

نتایج این مطالعه نشان داد که محافظت در برابر بستری شدن در بیمارستان به دنبال عفونت امیکرون پس از دریافت تقویت‌کننده آسترازنکا به ۸۲.۳ رسید، در مقایسه با ۹۰.۹ درصد برای کسانی که تقویت‌کننده فایزر دریافت کردند.

به گفته محققان، این تحقیق استفاده از تقویت‌کننده آسترازنکا برای محافظت در برابر بیماری شدید ناشی از  کووید-۱۹ در محیط‌هایی که هنوز دوزهای تقویت‌کننده ارائه نکرده‌اند، پشتیبانی می‌کند.

آنان بیان کردند: نتایج نشان می‌دهد، کسانی که آسترازنکا را به‌عنوان یک تقویت‌کننده در انگلیس دریافت کرده‌اند، نیازی به واکسیناسیون مجدد ندارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->