این ویتامین‌ها سلامت زنان را تامین می‌کنند آیا ازدواج می‌تواند مشکلات رفتاری زوجین را درمان کند؟ اهدای بیش از چهار هزار لیتر شیر مادران مشهدی به نوزادان نارس آغاز‌به‌کار اولین طرح شبکه اجتماعی دختران انقلاب در مشهد فرصت‌های مترویی نگاهی کوتاه به رمان «سرخی بعد از سحرگه» | گمشده‌های زندگی رمزگشایی از کلیدواژه‌ای به‌نام «چهل‌خانه» باید در کابینه دولت جدید از زنان توانمند استفاده شود بانوان و مادران ما، پیشران شرکت در انتخاب هستند پیامدهای بلوغ زودرس؛ از ابتلا به سرطان سینه تا بیماری‌های قلبی آسیب شناسی تجربه مادری در خانواده ایرانی «سفیران مهر» از بانوان تازه‌مسلمان‌شده روایت می‌کند صعود سه‌پله‌ای هندبال دختران ایران بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی خانواده دارند تاکید شهید جمهور بر مساله تعهد به خانواده و عدالت جنسیتی حضور زنان در انتخابات از پیش نیاز‌های توسعه یافتگی سیاسی است عرصه انتخابات هم حق و هم تکلیف بر زنان است بررسی مشارکت سیاسی زنان | مسائل زنان ایرانی متفاوت با سایر کشورهاست چگونه حضانت فرزند از پدر گرفته می‌شود؟ «روشنگری» مهم‌ترین نقش زنان در جامعه است
سرخط خبرها
نخستین دوره آموزشی مدیران کانون‌های تخصصی خواهران در مشهد برگزار شد

نخستین دوره آموزشی مدیران کانون‌های تخصصی خواهران در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۱۹۷۶۵۴
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۳
مدير ستاد هماهنگي کانون هاي مساجد خراسان رضوی گفت: راه اندازی کانون‌های تخصصی خواهران در جهت اعتلای کارکرد تربیتی مسجد و ارتقا نقش بانوان در عرصه حکمرانی فرهنگی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام حسن افکار در نخستین دوره آموزشی ویژه مدیران کانون‌های تخصصی خواهران استان خراسان رضوی که عصر امروز در مدرسه اسلام شناسی حضرت زهرا(س) مشهد برگزار شد اظهار کرد: این رویداد با حضور ۶۰ نفر از مدیران زن کانون های فرهنگی مساجد برگزار شد.

حجت الاسلام افکار با بيان اينکه مساجد در طول تاریخ اسلام محور جامعه اسلامی بوده و نقش زنان نیز در این مسیر بر کسی پوشیده نیست افزود: مهمترین هدف برگزاری کانون‌های تخصصی بانوان در مساجد تبیین نقش و جایگاه زن در تحقق تمدن نوین اسلامی، احیای گفتمان نظام زن و خانواده از منظر مقام معظم رهبری در بستر مسجد تراز اسلامی است. همچنین الگوسازی، انتقال تجربیات و توانمند سازی مدیران کانون های تخصصی خواهران، تقویت شبکه های بانوان در بستر کانون های فرهنگی هنری مساجد و ارتقای سطح توانمندی خواهران عضو کانون ها از طریق آموزش علمی، هدفمند و روزآمد از دیگر اهداف کانون‌های تخصصی بانوان است. 

وی تاکید کرد: بر اساس برنامه ابلاغی ستاد کشوری بیش از ۹۰کانون تخصصی خواهران باید در استان تاسیس شود.

مدير ستاد هماهنگي کانون‌های مساجد خراسان رضوي خاطرنشان کرد: کانون‌های تخصصی خواهران وظیفه ارائه الگوهای موفق و تربیت دختران در تراز انقلاب اسلامی را دنبال خواهند کرد و ماموریت ها و امور ویژه حوزه بانوان و خانواده را عملیاتی می کنند.

دکتر سلطانی نژاد از اساتید دانشگاه در بخش دیگری از این رویداد با بیان شاخصه‌های کار فرهنگی و اولویت های امروز در عرصه بانوان و خانواده، گفت: امروز بايد در عرصه مجاهدت فرهنگی اولویت کار را بر شبکه سازی و کار تیمی استوار کنیم.

سلطانی نژاد با اشاره به حوادث تلخ سال گذشته افزود: باید در عرصه کار تربيتي بصورت جدی و با برنامه منسجم و دقیق و عالمانه وارد میدان شویم. شبکه بانوان پیشران در مساجد باید با نگاه به بیانیه گام دوم شکل بگیرد و دراین عرصه به نوآوری و خلاقیت بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم.

گفتنی است این نشست یک روزه اولین مرحله از دوره‌های توانمندسازی مدیران کانون های تخصصی خواهران است و بعد از برگزاری دوره مجازی، همایش بزرگ بانوان فاطمی در دهه دوم فاطمیه در تهران با حضور مدیران کانون های تخصصی خواهران سراسر کشور برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.