لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
جشنواره غذای محلی و سنتی در مشهد برگزار شد

جشنواره غذای محلی و سنتی در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۱۹۸۱۷۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۰
رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق گفت: برگزاری جشنواره غذا الگویی مؤثر برای عرضه توانمندی و خلاقیت‌های بانوان، ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی برای حفظ سلامت خانواده‌هاست.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام محمد عدیده در جشنواره غذای محلی و سنتی که در منطقه پدافند هوایی شمال شرق برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این چنین جشنواره‌هایی علاوه بر معرفی غذاها و شیرینی‌های سنتی، موجب ترویج تغذیه سالم و استفاده از غذاهای خانگی شده و نقش مهمی در شور و نشاط آفرینی جامعه دارد.

 وی هدف از برگزاری این جشنواره را ایجاد نشاط در بین همسران کارکنان دانست و افزود: ترویج استفاده از غذاهای سالم و آگاهی خانواده‌ها نسبت به تغذیه سالم به‌ویژه خوردن غذاهای خانگی، از دیگر اهداف این جشنواره است.

جشنواره غذای محلی و سنتی در مشهد برگزار شد

 عدیده بیان کرد: استفاده از مواد غذایی باارزش تغذیه‌ای بالا برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کمترین استفاده از چربی، روغن‌های ناسالم، نمک، شکر و انواع سس‌های مضر، معرفی انواع چاشنی‌های سالم و غذاهای سنتی، بومی و محلی از شرایط شرکت در این جشنواره است تا خانواده‌ها به‌ویژه نسل جوان با غذاهای سالم و سنتی آشنا شوند.

 رئیس عقیدتی سیاسی منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور در پایان با اشاره به مقایسه غذاهای سنتی و صنعتی خاطرنشان کرد: غذاهای سنتی به دلیل کم‌چرب بودن، داشتن پروتئین مناسب گوشت قرمز و سفید، نداشتن افزودنی‌های مدت‌دار، استفاده از مواد تازه که ویتامین‌های خود را از دست نداده‌اند، برای سلامتی و درمان بیمارهای خاص مفید است.

جشنواره غذای محلی و سنتی در مشهد برگزار شد

منبع: بسیج

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.