فرزندپروری ذاتی است یا اکتسابی؟ سند جهانی جنبش تعهد به خانواده رونمایی شد| ارتقای جایگاه بانوان شاغل در دولت سیزدهم سیب زمینی درونت را نادیده بگیر حال خوش دختران هفت‌ساله تا مادربزرگ‌های نودساله در کافه بازی ویژه بانوان پادکست | نخستین بانوی ایرانی مدال‌آور پارالمپیک ۲۰۰۰ سیدنی در مشهد اهمیت نقش بانوان در ساختار مدیریتی کشور آزادی ۶ زندانی توسط خدمه خواهر کفشداری حرم مطهر رضوی مربی کونگ‌فوکاری که رویای بیست دختر نوجوان حاشیه شهر مشهد را محقق کرد ۸۰ درصد کمک هزینه تحصیلی دختران مددجو توسط بهزیستی پرداخت می‌شود برگزاری کلاس‌های تابستانی «محیا نو» با رویکرد تربیتی نوجوانان در مشهد آغاز به‌کار اولین دوره مهارتی‌آموزشی دختران نوجوان در مشهد اهمیت واقعه تاریخی «مباهله» کمتر از واقعه «غدیرخم» نیست نقش حضرت زهرا (س) در ماجرای «مباهله» | توجه به جایگاه زن در دوران جاهلیت این ویتامین‌ها سلامت زنان را تامین می‌کنند آیا ازدواج می‌تواند مشکلات رفتاری زوجین را درمان کند؟ اهدای بیش از چهار هزار لیتر شیر مادران مشهدی به نوزادان نارس آغاز‌به‌کار اولین طرح شبکه اجتماعی دختران انقلاب در مشهد فرصت‌های مترویی نگاهی کوتاه به رمان «سرخی بعد از سحرگه» | گمشده‌های زندگی رمزگشایی از کلیدواژه‌ای به‌نام «چهل‌خانه»
سرخط خبرها
احکام روزه زنان در ایام عادت ماهانه چگونه است؟

احکام روزه زنان در ایام عادت ماهانه چگونه است؟

  • کد خبر: ۲۱۸۰۳۹
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۱
روزه گرفتن برای خانم‌ها در ماه مبارک رمضان با توجه به اینکه دوره عادت ماهانه را می‌گذرانند احکام ویژه‌ای دارد که بهتر است به آن توجه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان بخشی از احکام بانوان مربوط به روزه گرفتن را در اینجا ذکر می‌کنیم.

اگر زنی مستحاضه باشد و فراموش کند که غسل کند روزه او قبول است؟

مستحاضه اگر غسل مغرب را انجام داده، روزه صحیح است و الا امساک کند و قضا کند، ولی در مورد سایر غسل‌ها روزه صحیح است.

چنانچه زن بعد از اذان صبح از خون حیض یا نفاس پاک شود یا در میان روزه خون حیض مشاهده نماید، روزه‌ی او چه حکمی دارد؟

اگر زن بعد از اذان صبح از خون حیض یا نفاس پاک شود نمی‌تواند روزه بگیرد و اگر روزه رمضان بوده باید بعد از ماه رمضان، آن را قضا کند، همچنین اگر در اثناء روز خون حیض یا نفاس ببیند اگرچه نزدیک مغرب باشد مگر این‌که بعد از غروب آفتاب خون ببیند که در این صورت روزه آن روز صحیح است.

اگر زن حائض یا نفساء(خون نفاس) قبل از اذان صبح پاک شوند، اما در انجام غسل کوتاهی نماید روزه‌ی او چه حکمی دارد؟

اگر زن پیش از اذان صبح از حیض یا نفاس پاک شود و در غسل کردن کوتاهى کند، بنابر احتیاط واجب روزه‌اش باطل است، ولى چنانچه کوتاهى نکند، مثلاً منتظر باشد که حمّام باز شود یا آب حمّام گرم شود و تا اذان غسل نکند درصورتی‌که تیمّم کرده باشد روزه او صحیح است.

چنانچه زنی در ماه رمضان قبل از اذان صبح از حیض یا نفاس پاک شود، اما وقت تنگ باشد، وظیفه‌ی او چیست؟

اگر در ماه مبارک رمضان پیش از اذان صبح از حیض یا نفاس پاک شود و براى غسل وقت ندارد تیمّم کند و روزه‌اش صحیح است، امّا اگر براى هیچ‌کدام از غسل و تیمّم وقت ندارد باید بعداً غسل کند و روزه او نیز صحیح است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.