اهدای بیش از چهار هزار لیتر شیر مادران مشهدی به نوزادان نارس آغاز‌به‌کار اولین طرح شبکه اجتماعی دختران انقلاب در مشهد فرصت‌های مترویی نگاهی کوتاه به رمان «سرخی بعد از سحرگه» | گمشده‌های زندگی رمزگشایی از کلیدواژه‌ای به‌نام «چهل‌خانه» باید در کابینه دولت جدید از زنان توانمند استفاده شود بانوان و مادران ما، پیشران شرکت در انتخاب هستند پیامدهای بلوغ زودرس؛ از ابتلا به سرطان سینه تا بیماری‌های قلبی آسیب شناسی تجربه مادری در خانواده ایرانی «سفیران مهر» از بانوان تازه‌مسلمان‌شده روایت می‌کند صعود سه‌پله‌ای هندبال دختران ایران بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی خانواده دارند تاکید شهید جمهور بر مساله تعهد به خانواده و عدالت جنسیتی حضور زنان در انتخابات از پیش نیاز‌های توسعه یافتگی سیاسی است عرصه انتخابات هم حق و هم تکلیف بر زنان است بررسی مشارکت سیاسی زنان | مسائل زنان ایرانی متفاوت با سایر کشورهاست چگونه حضانت فرزند از پدر گرفته می‌شود؟ «روشنگری» مهم‌ترین نقش زنان در جامعه است دخالت در سیاست و مقدرات اساسی کشور حق و تکلیف زنان است عنبر بسای و عود بسوزان و گل بریز*
سرخط خبرها
با چه دیدگاهی باید ازدواج کرد؟

با چه دیدگاهی باید ازدواج کرد؟

  • کد خبر: ۲۲۰۶۰۴
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
یک مشاور خانواده با بیان اینکه می‌توان به ازدواج به عنوان یک مدرسه نگاه کرد که قرار است در آن رشد کنیم، گفت: با این نگاه، دیگر سختی‌ها، تعارضات و اختلاف‌نظر‌هایی که در زندگی به وجود می‌آیند، بد نیستند بلکه میوه خوب ازدواج‌اند که زمینه رشد انسان را فراهم می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا السادات پورسیدآقایی اظهار کرد: دو نوع نگاه درباره ازدواج می‌توان داشت. برخی بر پایه غرایز و عادات ازدواج می‌کنند؛ یعنی پذیرفته‌اند که خود را در سطح حیوانات تنزل دهند. شخصی که چنین معنایی برای ازدواج قائل است هر جا که غرایزش ارضا نشوند یا دچار سختی شود و لذت نبرد آشفته خواهند شد و احساس بدبختی می‌کند؛ چرا که از دیدگاه او ازدواج خوب ازدواج، خوش، راحت و بی‌سختی است که البته در واقعیت وجود ندارد و طبیعی است که با اولین ناسازگاری احساس نارضایتی، ناامیدی و شکست خواهد کرد.

وی ادامه داد: از دیدگاهی دیگر می‌توانیم به ازدواج به عنوان یک مدرسه نگاه کنیم که قرار است در آن رشد کنیم و در این رابطه دونفره با تعهد و مسئولیت‌پذیری در کنار همسر هم‌افزایی داشته باشیم و در مسیر رشد، تعالی، تکامل و خودشکوفایی قرار بگیریم.

این عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا تصریح کرد: با این نگاه دیگر سختی‌ها، تعارضات و اختلاف‌نظر‌هایی که در زندگی به وجود می‌آیند بد نیستند بلکه میوه خوب ازدواج‌اند که زمینه رشد انسان را فراهم می‌کنند.

پورسیدآقایی با بیان اینکه انسانی که باور دارد ازدواج حرکتی به سوی بالندگی است، آغوش خود را به روی سختی‌ها باز و ظرفیت لازم را برای مبارزه با آنها در خود ایجاد می‌کند، تاکید کرد: فرد می‌آموزد که برای حل مسائل راه حل برد-برد خلق کند و به همراه همسرش مشکلات را حل کند.

وی معتقد است زمانی که زوجین برای جنگیدن با مشکلات با یکدیگر همسو تلاش می‌کنند، صمیمیت در رابطه آنها شکل می‌گیرد و دلبستگی میانشان تقویت می‌شود؛ شایسته است که به چنین ازدواجی «پیوند مقدس زناشویی» گفته شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.