سند جهانی جنبش تعهد به خانواده رونمایی شد| ارتقای جایگاه بانوان شاغل در دولت سیزدهم سیب زمینی درونت را نادیده بگیر حال خوش دختران هفت‌ساله تا مادربزرگ‌های نودساله در کافه بازی ویژه بانوان پادکست | نخستین بانوی ایرانی مدال‌آور پارالمپیک ۲۰۰۰ سیدنی در مشهد اهمیت نقش بانوان در ساختار مدیریتی کشور آزادی ۶ زندانی توسط خدمه خواهر کفشداری حرم مطهر رضوی مربی کونگ‌فوکاری که رویای بیست دختر نوجوان حاشیه شهر مشهد را محقق کرد ۸۰ درصد کمک هزینه تحصیلی دختران مددجو توسط بهزیستی پرداخت می‌شود برگزاری کلاس‌های تابستانی «محیا نو» با رویکرد تربیتی نوجوانان در مشهد آغاز به‌کار اولین دوره مهارتی‌آموزشی دختران نوجوان در مشهد اهمیت واقعه تاریخی «مباهله» کمتر از واقعه «غدیرخم» نیست نقش حضرت زهرا (س) در ماجرای «مباهله» | توجه به جایگاه زن در دوران جاهلیت این ویتامین‌ها سلامت زنان را تامین می‌کنند آیا ازدواج می‌تواند مشکلات رفتاری زوجین را درمان کند؟ اهدای بیش از چهار هزار لیتر شیر مادران مشهدی به نوزادان نارس آغاز‌به‌کار اولین طرح شبکه اجتماعی دختران انقلاب در مشهد فرصت‌های مترویی نگاهی کوتاه به رمان «سرخی بعد از سحرگه» | گمشده‌های زندگی رمزگشایی از کلیدواژه‌ای به‌نام «چهل‌خانه» باید در کابینه دولت جدید از زنان توانمند استفاده شود
سرخط خبرها
MRI پیشرفته نارسایی قلبی پنهان در زنان را آشکار می‌کند!

MRI پیشرفته نارسایی قلبی پنهان در زنان را آشکار می‌کند!

  • کد خبر: ۲۲۸۳۷۱
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
محققان دقت MRI را برای تشخیص نارسایی قلبی در زنان بهبود بخشیدند و امکان تشخیص و درمان زودهنگام را فراهم کردند که می‌تواند به طور قابل توجهی بر روند بهبود بیمار تأثیر بگذارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک مطالعه تحقیقاتی جدید و مهم، روند تشخیص نارسایی قلبی در زنان را بهبود بخشیده است و تشخیص زودهنگام را برای بسیاری از بیماران زن ممکن ساخته است. محققان به سرپرستی تیم‌هایی از دانشگاه‌های آنگلیا شرقی (UEA)، شفیلد و لیدز، توانسته‌اند دستگاه (MRI) را برای تشخیص نارسایی قلبی در زنان ارتقاء دهند و آن را دقیق‌تر کنند.

دکتر پانکاج گارگ، نویسنده اصلی این پژوهش، از دانشکده پزشکی نورویچ دانشگاه شرق آنگلیا و مشاور قلب و عروق در بیمارستان دانشگاه نورفولک و نوریچ، گفت: «با اصلاح روش، ما توانستیم ۱۶.۵ درصد بیشتر، زنان مبتلا به نارسایی قلبی را تشخیص دهیم. این روش نرخ تشخیص زودهنگام را افزایش می‌دهد، به این معنی که زنان بیشتری می‌توانند زودتر درمان نجات دهنده را دریافت کنند.»

در سال ۲۰۲۲، دانشگاه شرق آنگلیا و دانشگاه شفیلد تحقیقاتی را منتشر کردند که نشان داد چگونه می‌توان از اسکن MRI برای تشخیص نارسایی قلبی استفاده کرد و منجر به استفاده گسترده از این روش توسط پزشکان شد. وقتی قلب شروع به از کار افتادن می‌کند، نمی‌تواند خون را به طور موثر پمپاژ کند و بنابراین فشار در قلب افزایش می‌یابد.

دکتر گرت متیوز از دانشکده پزشکی نورویچ دانشگاه شرق انگلیس گفت: «در حال حاضر یکی از بهترین راه‌های تشخیص نارسایی قلبی اندازه‌گیری فشار داخل قلب با لوله‌ای به نام کاتتر است. اگرچه این روش بسیار دقیق است، اما یک روش تهاجمی است و بنابراین خطراتی برای بیماران دارد که استفاده از آن را محدود می‌کند. به همین دلیل، پزشکان تمایل دارند از اکوکاردیوگرام‌ها که بر اساس سونوگرافی است، برای ارزیابی عملکرد قلب استفاده کنند، اما در ۵۰ درصد موارد نادرست است. با استفاده از MRI، می‌توانیم تصاویر بسیار دقیق‌تری از نحوه کار قلب دریافت کنیم.»

این تیم توانست معادله‌ای ایجاد کند که به آن‌ها اجازه می‌دهد با استفاده از یک اسکنر MRI به صورت غیرتهاجمی فشار در قلب را استخراج کنند. با این حال، استفاده قبلی از این روش در تشخیص نارسایی قلبی در زنان، به‌ویژه در بیماری‌های اولیه یا مرزی، آنقدر که محققان می‌خواستند دقیق نبود.

پروفسور اندی سویفت از دانشکده پزشکی و سلامت جمعیت دانشگاه شفیلد، یکی از نویسندگان این مقاله گفت: «قلب زنان از نظر بیولوژیکی با مردان متفاوت است. کار ما نشان می‌دهد که در نارسایی قلبی، قلب زنان ممکن است در پاسخ به افزایش فشار واکنش متفاوتی نشان دهد. نارسایی قلبی را می‌توان به طور متفاوت طبقه بندی کرد. زنان به طور نامتناسبی از نوعی نارسایی قلبی رنج می‌برند که در آن عملکرد پمپاژ قلب حفظ می‌شود، اما توانایی قلب برای استراحت و پر شدن از خون مختل می‌شود. اکوکاردیوگرافی واقعاً برای تشخیص این نوع نارسایی قلبی مشکل دارد. پیشرفت‌های تشخیصی حاصل از این کار جدید، تعداد بیشتری از این گروه خاص را قادر می‌سازد تا با دقت بیشتری تشخیص داده شوند و امیدواریم درمان‌های بهتری انجام شود.»

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.