ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
برنامه‌های جوانی جمعیت از رشد ۱۸ درصدی زایمان‌های سوم به بعد تا پیشگیری از سقط ۴۰۰۰ جنین

برنامه‌های جوانی جمعیت از رشد ۱۸ درصدی زایمان‌های سوم به بعد تا پیشگیری از سقط ۴۰۰۰ جنین

  • کد خبر: ۲۲۸۵۵۵
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۴
مشاور وزیر بهداشت و مدیر کل حوزه وزارتی گفت: اجرای طرح نفس در نجات فرزندان سقط، با کمک گروه‌های مردمی و فرهنگ سازی عمومی سبب جلوگیری از وقوع ۴هزار سقط شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمد پورحسینی در همایش ملی خانواده، فرزندآوری و جوانی جمعیت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای سیاست‌های اشتباه پیشگیری از فرزندآوری در گذشته اظهار کرد: این سیاست‌ها، مانع از رشد جمعیت در شرایط فعلی شده و وزارت بهداشت و مجلس شورای اسلامی با قوت، حل این موضوع را دنبال می‌کنند.

وی به اقدامات وزارت بهداشت در حوزه جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: بیش از ۲۲ نشست قرارگاهی با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان و با فرماندهی وزیر بهداشت تشکیل شده است.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ۹ کمیته جهت پیگیری و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور تشکیل شده که دستاورد این نشست‌ها تاکنون ابلاغ ۵۳ دستورالعمل و آئین نامه بوده و از کاهش جمعیت تا حدودی جلوگیری شده است.

پورحسینی بیان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در حال حاضر در سراسر کشور، مراکز سطح دو و سه درمان ناباروری فعال شدند، همچنین حمایت‌های بیمه‌ای از مادران باردار و شیرده تا هفت سالگی فرزندشان صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: رایگان شدن زایمان در بیمارستان‌های دولتی، افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه‌های دانشجویی متاهلی، افزایش حقوق دستیاران پزشکی از دو میلیون تومان در ابتدای دولت به ۱۸ میلیون تومان، تقسیم‌بندی نیروی انسانی در دوران طرح و دیگر مشوق‌ها، از جمله اقدامات وزارت بهداشت در راستای ترویج فرزندآوری و جوانی جمعیت است.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، پیشگیری از رشد نزولی جمعیت و رشد ۱۸ درصدی زایمان‌های سوم، چهارم و پنجم را از جمله دستاورد‌های وزارت بهداشت در این زمینه عنوان کرد.

پورحسینی بیان کرد: اجرای طرح نفس؛ ابتکار استان یزد در نجات فرزندان سقط، با کمک گروه‌های مردمی و فرهنگ سازی عمومی سبب جلوگیری از وقوع ۴ هزار سقط شد.

وی به میانگین سنی کشوری اولین فرزند در پدر و مادر ایرانی که به ترتیب ۲۷.۳ و ۳۱ سال است اشاره کرد و گفت: این رقم در استان یزد یکسال کمتر و به ترتیب ۲۶ و ۳۰ سال است.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اقدامات وزارت بهداشت در زمینه نگهداشت و سلامت کودکان اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت سلامت در دوران کودکی، با مصوبات مجلس و از محل یک درصد ارزش افزوده، طرح رایگان درمان کودکان تا هفت سالگی آغاز شده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.