ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
اهمیت واقعه تاریخی «مباهله» کمتر از واقعه «غدیرخم» نیست

اهمیت واقعه تاریخی «مباهله» کمتر از واقعه «غدیرخم» نیست

  • کد خبر: ۲۳۶۷۶۱
  • ۱۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
یک کارشناس علوم قرآن و حدیث گفت: واقعه مباهله کمتر از غدیر نیست و نشان‌دهنده جایگاه اهل‌بیت‌(ع) به‌ویژه حضرت امیرالمؤمنین‌(ع) بوده که به‌منزله جان پیامبر(ص) معرفی شده است.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

زهرا جوادی‌پور در گفتگو با شهرآرانیوز، درخصوص اهمیت روز مباهله اظهار کرد: روز مباهله جزو اعیاد رسمی ما شیعیان است و در واقع می‌توان گفت واقعه مباهله کمتر از غدیر نیست و نشان‌دهنده جایگاه اهل‌بیت(ع) به‌ویژه حضرت امیرالمؤمنین(ع) است که به‌منزله جان پیامبر(ص) معرفی شده است.

وی با بیان اینکه مباهله و غدیر دو واقعه مهم تاریخ اسلام هستند که هر دو در ماه ذی‌الحجه رخ داده‌اند، افزود: متأسفانه به مباهله آن‌گونه‌که انتظار می‌رود توجه نشده است. این واقعه به اندازه‌ای دارای اهمیت بوده که لازم است این روز را با تبیین جوانب مختلف آن، بزرگ داشت و معرفی کرد.

این کارشناس مذهبی بیان کرد: سنت مباهله از دیرباز در میان برخی جوامع بشری متداول بوده است. مباهله یک سنت دیرین در جوامع بشری بوده است و در مواردی که افراد از اثبات حقیقت به طریق طبیعی ناامید می‌شدند، به عالم غیب روی می‌کردند و خواهان کشف حقیقت از جانب خداوند می‌شدند.

جوادی‌پور با بیان اینکه این اصطلاح در قرآن به یکی از مشهور‌ترین رخداد‌های تاریخ اسلام یعنی مناظره مسیحیان نجران با پیامبر(ص) درباره حضرت عیسی(ع) اشاره می‌کند، گفت: در تبیین آیه مباهله باید به دو نکته اساسی توجه کرد؛ حضور امیرالمومنین(ع) در این واقعه مهم، علاوه بر اثبات نبوت پیامبرخدا(ص)، تصدیق رسالت حضرت محمد(ص) نیز بوده است و اینکه با درنظرگرفتن آیه مباهله و در کنار آن، حدیث صحیح «السندی» که مسلم نیشابوری بیان کرده، انحصار صفت نفس و جان پیامبرخدا(ص) برای امام‌علی(ع) و اثبات آیه تطهیر مشخص می‌شود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.