‎حضور ۲ بانوی ایرانی در هیات داوران اولین جایزه محیط زیست زنان کشور‌های عضو بریکس ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید بهزاد احدیان بررسی اثرگذاری حجاب در زندگی فردی و اجتماعی زنان لغو بورسیه تحصیلی زنان افغانستانی در دانشگاه‌های آمریکا تیم ملی هاکی بانوان ایران در مسابقات قهرمانی آسیای مرکزی شرکت می‌کند لزوم انعکاس رسانه‌ای زنان موفق ایران در سطح بین‌المللی تعیین سقف مهریه تا ۱۴ سکه در مجلس شورای اسلامی تکذیب شد آغاز اردوی آماده سازی تیم ملی فوتسال بانوان از جمعه ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ چه موادی را نباید هرگز به پوستمان بزنیم | نباید‌های روتین پوستی چالش‌های گفتاری با افراد حساس را چگونه مدیریت کنیم؟ | کلمات ساده، احساسات پیچیده ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید احمد نجفی نگاهی به مهم‌ترین نکته‌های موثر در زندگی موفق زناشویی حضور بیش از ۲۰ هزار نفر از زنان مشهدی در جلسات آموزشی طرح «ترنم زندگی» بررسی اثرات مستقیم تغییرات وزن در چرخه قاعدگی و تخمک‌گذاری ناامنی شغلی، اصلی‌ترین مانع برای فرزندآوری
سرخط خبرها
مجلس امام‌حسین(ع) انسان‌ساز است

مجلس امام‌حسین(ع) انسان‌ساز است

  • کد خبر: ۲۳۹۷۴۲
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۷
روایتی درباره یکی از روضه‌های خانگی قدیمی مشهد که در آن، علاوه بر ذکر مصیبت اهل‌بیت(ع)، اقداماتی فرهنگی نیز برای کودکان انجام می‌شود.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، عشق به امام حسین (ع) همیشه در وجود همه مسلمان بوده است، اما در ایام محرم این عشق به جوشش درمی‌آید، بدون این‌که برای آن جریان‌سازی خاصی صورت گیرد و مردم با عشق ذاتی خود خانه و محله‌هایشان را سیاه‌پوش می‌کنند و به عزاداری مشغول می‌شوند.

امروز به یکی دیگر از روضه‌های خانگی قدیمی مشهد سری زدیم. روایت امروز، درباره روضه خانگی بی‌بی‌فاطمه هاشمیان است که به‌رسم دوران کودکی‌اش، حالا منزلش را وقف امام‌حسن(ع) کرده است.

بی‌بی‌فاطمه هاشمیان با بیان اینکه برگزاری روضه‌های خانگی را از سال ۷۱ در منزلم آغاز کردم، می‌گوید: در ایام کودکی در روستایی زندگی می‌کردم که به‌لحاظ امکانات محروم بود به‌طوری‌که حتی نمازخانه نداشت. پدرم یک منزل بزرگ در روستا ساخت و وقف امام‌حسین(ع) کرد که در ایام محرم و صفر، آنجا روضه برپا شود.

وی ادامه می‌دهد: وقتی به مشهد آمدیم، سنت حسنه روضه خانگی جریان داشت. صدای پدرم همیشه در گوشم می‌پیچید که می‌گفت «ما در زمان امام‌حسین(ع) نبودیم که یاریگر دین خدا باشیم، اما می‌توانیم با برپایی مجالس عزاداری، پرچم دین خدا را بالا نگه داریم.»

مسئول این هیئت خانگی می‌گوید: علاوه بر روضه ماهانه، تمامی شهادت‌ها، ایام محرم و صفر و ایام فاطمیه در منزل ما، مصیبت اهل‌بیت(ع) بیان می‌شود.

وی با بیان اینکه هدفم از برگزاری روضه‌های خانگی کسب فیوضات معنوی است، می‌گوید: من هر چه دارم از برکات روضه‌های خانگی است. کمبودی در زندگی‌ام ندارم، هر مقدار هزینه‌ای برای روضه‌ها می‌کنم، به همان میزان به حسابم برمی‌گردد.

وی درخصوص برکات مادی و معنوی روضه‌های خانگی بیان می‌کند: یکی دیگر از برکات روضه‌های خانگی، تربیت دینی فرزندان و نوه‌هایم است. مکتب امام‌حسین(ع) انسان‌ساز است و معتقدم در کنار همین روضه‌ها، می‌شود هویت دینی کودکان را شکل داد.

خانم هاشمیان می‌گوید: علاوه بر برگزاری روضه‌های خانگی، تبلیغ دین برای کودکان و نوجوانان هم انجام می‌دهم؛ مثلاً کتابچه‌های تبلیغ حجاب و نماز را به عنوان هدیه می‌دهم و خودم برای کودکان احکام به زبان ساده می‌گویم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.