ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
زایمان در آب؛ آری یا خیر؟

زایمان در آب؛ آری یا خیر؟

  • کد خبر: ۲۴۱۷۹۵
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
تحقیقات نشان می‌دهد استفاده از استخر آب در حین زایمان برای بارداری‌های کم‌خطر به اندازه زایمان خارج از آب ایمن است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مادران باردار نوع زایمان است. از طبیعی و سزارین بودن انتخاب آنها که بگذریم، خود انتخاب زایمان طبیعی به همین جا ختم نمی‌شود. مدتی است که در تمام کشور‌های دنیا زایمان طبیعی را به نوع خاصی با اسم زایمان در آب هم انجام می‌دهند. این زایمان که در راستای کم شدن درد و عوارض زایمان برای مادر و نوزاد طراحی شده و اجرا می‌شود، اخیرا در برخی از مشاهدات و یا حتی مقالات علمی در جایگاه اشکال قرار گرفته است و برای احتمال خطرات آن در مقایسه با زایمان خارج از آب مورد مطالعه دانشمندان و پزشکان زیادی قرار گرفته است. شاید یکی از دلایلی که این موضوع مورد مطالعه قرار می‌گیرد این باشد که در کشور‌های پیشرفته اولویت پیشنهادی پزشک به فرد، زایمان طبیعی است. این در حالی است که در کشور ما انتخاب زایمان به روش سزارین به سادگی مورد پذیرش پزشکان قرار می‌گیرد و بر همین اساس هم آمار زایمان سزارین در ایران بیشتر از زایمان طبیعی است. 

در آخرین مطالعات علمی نشان داده شده است که زایمان در حمام آب خطر عوارض را برای نوزاد یا مادرش افزایش نمی‌دهد. محققان دانشگاه کاردیف تعداد ۷۳۲۲۹ از حاملگی‌های کم خطر را ارزیابی کردند که در آن از استخر آب در طول زایمان در ۲۶ سازمان «سرویس سلامت ملی» در انگلستان و ولز بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۲ استفاده شده است. این تجزیه و تحلیل میزان آسیب شدید زنانی را که زایمان کردند، در کنار تعداد نوزادانی که به آنتی بیوتیک یا کمک تنفسی در بخش نوزادان نیاز داشتند و تعداد نوزادانی که در حین تولد فوت کرده بودند، بررسی کرده است که طی آن محققان نتیجه گرفتند که خطرات برای نوزادان و مادران آنها در زایمان در آب بیشتر از زایمان‌های خارج از آب نیست.

گاردین در گزارش خود نوشت: «جولیا سندرز، پروفسور مامایی بالینی در دانشگاه کاردیف که سرگروه تیم پژوهش بود، گفت: «این تحقیق نشان داد زایمان در آب جایگزین مطمئنی برای زایمان در خارج از آب است.» او گفت: «در انگلستان حدود ۶۰۰۰۰ زن در سال از استخر زایمان یا حمام برای تسکین درد هنگام زایمان استفاده می‌کنند، اما برخی از ماما‌ها و پزشکان نگران بودند که زایمان در آب خطرات بیشتری را به همراه داشته باشد.»

گزارش‌هایی وجود دارد مبنی بر اینکه نوزادان ممکن است پس از زایمان در آب به شدت بیمار شوند یا حتی بمیرند و مادران احتمال دارد که خونریزی شدید داشته باشند. ما در این پژوهش می‌خواستیم مشخص کنیم که آیا زایمان در آب با ماما‌های سرویس سلامت ملی در بریتانیا به اندازه زایمان خارج از آب برای زنان و نوزادانشان که در معرض خطر کم هستند، ایمن است یا خیر؟»

پیتر بروکلهورست، استاد بازنشسته بهداشت زنان در واحد کارآزمایی‌های بالینی بیرمنگام، گفت: «با توجه به اینکه ۱۰ درصد از زنان، از غوطه‌ورشدن در آب به عنوان تسکین درد هنگام زایمان استفاده می‌کنند، نتایج این مطالعه تاثیرات خوبی برای هزاران زن در سال خواهد داشت. در انگلستان و بسیاری از کشور‌های دیگر در سرتاسر جهان، زایمان در آب یک روش معمول است.

پروفسور کریس گیل، متخصص نوزادان مشاور در بنیاد Chelsea and Westminster NHS Trust در لندن، می‌گوید: «بسیاری از متخصصان اطفال و نوزادان نگران هستند که زایمان در آب ممکن باشد خطرات بیشتری برای نوزادان به همراه داشته باشد، اما این مطالعه شواهد قانع کننده‌ای پیدا کرد که برای زنان دارای بارداری بدون عارضه اینطور نیست.»

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.