لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
چند پیشنهاد خوراکی با تخم‌مرغ + دستور پخت

چند پیشنهاد خوراکی با تخم‌مرغ + دستور پخت

  • کد خبر: ۲۹۳۴۸۲
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۹
بیشتر افراد غذا‌هایی که با ترکیب تخم مرغ درست می‌شود را دوست دارند چرا که هم مقوی است و هم خوش طعم.

به گزارش شهرآرانیوز، تخم مرغ مانند سیب زمینی یکی از مواد اولیه کاربردی در هر آشپزخانه‌ای است که‌ می‌توان با آن غذا‌های متنوع زیادی درست کرد. افزون بر غذا‌هایی برای وعده‌های اصلی، با تخم مرغ می‌توان معجون‌های متفاوت و سالاد‌های خوشمزه هم تهیه کرد. یکی از این غذا‌ها که کودکان هم از آن استقبال می‌کنند رولت تخم مرغ و سبزیجات است که در ادامه دستور تهیه آن را‌ می‌خوانیم. پس از این غذا، دستور تهیه یک سالاد و معجون را هم می‌خوانیم.

رولت تخم مرغ و سبزیجات

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
هویج خرد شده: ۱ عدد
پیازچه خرد شده: ۱ ساقه
نمک و فلفل: دل خواه
پنیر چدار یا موزارلا: برای تزیین

دستور تهیه

ابتدا مایه املت را درست کنید. برای این کار تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال کامل به هم بزنید تا کف کند. نمک و فلفل را به اندازه دل خواه به آن اضافه کنید. هویج و پیازچه را ریز خرد کنید. از قسمت سبز پیازچه استفاده کنید. مواد را با هم مخلوط کنید.

در یک تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی روغن به اندازه کافی داغ شد، مایه تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید تا کل سطح تابه را بگیرد. اجازه دهید تخم مرغ بپزد و سطح زیرین آن طلایی شود.

روی تخم مرغ را پنیر چدار یا موزارلا بریزید. حالا از یک سمت شروع به رول کردن تخم مرغ کنید و کل تخم مرغ داخل تابه را رولت کنید. طوری این کار را انجام دهید که لایه‌هایی که رول کرده اید، به هم بچسبند. با هر بار رول کردن، آن را فشار دهید. دوباره دو طرف رول را سرخ کنید تا طلایی شود. حرارت را خاموش کنید تا غذا خنک شود.

رولت را به قسمت‌های مساوی و در اندازه دل خواه برش بزنید و سرو کنید.

سالاد فوری و مقوی

سالاد سیب زمینی و تخم مرغ یک شام راحت و سبک است که فوری آماده می‌شود. این سالاد برای هر نفر حدود ۲۵۰ کالری و ۱۴ گرم پروتئین دارد.

مواد لازم (۲ نفر)

سیب زمینی متوسط، پخته: ۲ عدد
تخم مرغ، آب پز: ۳ عدد
خیار: یک عدد
خیارشور: ۲ عدد
شوید تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده: یک قاشق
نمک و فلفل: مقدار دل خواه
سس سالاد
ماست یونانی: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: یک قاشق غذاخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیر: دل خواه

دستور تهیه

سیب زمینی و تخم مرغ آب پز، خیار و خیارشور را مکعبی خرد کنید.
مواد خرد شده را با نمک و فلفل ترکیب کنید.
سپس شوید خرد شده و پیازچه را به مواد قبلی بیفزایید.
مواد سس را با هم ترکیب و به سالاد اضافه کنید.

معجون سرشار از  انرژی 

معجون تخم مرغ و شیر یک نوشیدنی مقوی و پروتئینی است که برای تقویت کسانی که بنیه جسمی کمی دارند بسیار مفید است.

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چای خوری
پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
پودر دارچین: دل خواه
وانیل: اندکی
خامه صبحانه: یک پیمانه
شیر کم چرب: یک پیمانه

دستور تهیه

ابتدا شیر  را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت قرار دهید. پودر جوز، دارچین و وانیل را به شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
پیش از اینکه به جوش آید، آن را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در این فاصله زرده و سفیده‌های تخم مرغ را جدا کنید. زرده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا کرمی شوند. بعد از اینکه مایه داخل قابلمه خنک شد، کرم تخم مرغ را به قابلمه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید و حدود سه تا چهار دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا زره تخم مرغ کمی از حالت خامی دربیاید. معجون آماده سرو است.

برای اینکه معجون شکل و شمایل بهتری داشته باشد، می‌توانید سفیده‌ها را هم اضافه کنید. برای این کار سفیده‌ها را داخل یک کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا حسابی پف کند.

سفیده‌ها را به قابلمه اضافه کنید و حدود پنج دقیقه بپزید. اگر رژیم لاغری دارید، می‌توانید برای شیرین کردن این معجون مقوی از عسل طبیعی استفاده کنید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.