آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون الهام گرفتن بانوی کارگردان سینما از قرآن کریم در تولید فیلم‌های سینمایی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد علی سروری گام‌های استوار مادران مشهدی در راهپیمایی روز قدس | مقاومت در سایه اشک‌ها و لبخند‌ها تعداد مشمولان دریافت کمک هزینه ویژه مادران باردار و کودکان زیر ۲ سال اعلام شد کاهش تعداد سکه در مهریه در دستور کار کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس آغاز رقابت دوستانه بانوان فوتسالیست در مرحله نهایی جام رمضان۱۴۰۴ تیم ملی بسکتبال سه نفره بانوان ایران از رقابت‌های کاپ آسیا حذف شد
سرخط خبرها
کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است

کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است

  • کد خبر: ۲۹۸۲۷۵
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
اکثر زنان در دوران بارداری بین ۱۲ تا ۱۶ کیلوگرم وزن اضافه می‌کنند. بیشتر این وزن به جای چربی مربوط به نوزاد است. با این حال بسیاری از زنان ممکن است کاهش وزن بعد از زایمان برایشان مشکل باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ درک این نکته مهم است که تغییرات هورمونی و فیزیولوژیکی پس از زایمان همچنان اتفاق می‌افتد و بلافاصله پس از زایمان متوقف نمی‌شوند. همراه با این تغییرات و گذار به نقشی جدید در زندگی، سبک زندگی و وزن شما می‌تواند تحت تاثیر قرار گیرد.

احتباس مایعات و نوسانات هورمونی


بدن اغلب پس از زایمان مایعات اضافی را حفظ می‌کند. این به افزایش موقت وزن کمک می‌کند. نوسانات هورمون‌های مربوط به بارداری و شیردهی می‌تواند بر متابولیسم و اشتها تأثیر بگذارد. زنان همچنین ممکن است افزایش کالری دریافتی یا تغییراتی را در پس از زایمان تجربه کنند که می‌تواند بر وزن تأثیر بگذارد.

تغییرات در فعالیت بدنی و خواب

تطبیق با یک روال جدید و نیاز‌های مراقبت از نوزاد ممکن است منجر به کاهش فعالیت بدنی شود. کمبود خواب همچنین می‌تواند بر متابولیسم تأثیر بگذارد و به افزایش وزن کمک کند.

عوامل عاطفی و سبک زندگی

عوامل عاطفی (مانند استرس، افسردگی یا تغییرات خلق و خو) می‌توانند بر عادات غذایی و وزن تأثیر بگذارند. اگرچه شیردهی می‌تواند از کاهش وزن حمایت کند، برخی از زنان ممکن است به دلیل افزایش گرسنگی یا تغییرات متابولیک افزایش وزن را تجربه کنند.

اهداف واقع بینانه تعیین کنید


انتظار کاهش حدود ۴.۵ پوند در عرض دو سال پس از زایمان، واقع‌بینانه است. این به میزان وزنی که در دوران بارداری اضافه می‌کنید نیز بستگی دارد. اگر وزن زیادی اضافه کردید، انتظار اینکه چند پوند وزنتان بیشتر از قبل از بارداری باشد، واقع بینانه است.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.