مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف روزانه مویز جزئیاتی از ابعاد حقوقی و اجتماعی قانون جدید مهریه افتتاح خانه عقد «نجمه‌خاتون» با هدف ترویج ازدواج آسان در خراسان جنوبی دعوت از ۲ دختر ورزشکار مشهدی به مسابقات انتخابی تیم ملی شمشیربازی اپه بانوان بررسی کارآمدترین روش‌های پیشگیری از طلاق عاطفی برگزاری رقابت‌های المپیاد ورزشی ویژه بانوان اهمیت بالای صعود تیم ملی فوتسال ایران به جام جهانی برگزاری هشتمین کنگره بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب در قم کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا
سرخط خبرها
مشکلات رفتاری در دوران کودکی، احتمال ابتلا به اختلال‌های روان‌پزشکی در دوران نوجوانی را افزایش می‌دهد

مشکلات رفتاری در دوران کودکی، احتمال ابتلا به اختلال‌های روان‌پزشکی در دوران نوجوانی را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۲۹۹۰۰۵
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
مشکلات رفتاری در دوران کودکی پیش‌بینی‌کنندۀ افزایش احتمال ابتلا به اختلال‌های روان‌پزشکی در دوران نوجوانی و بزرگسالی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بروز مشکلات رفتاری در طول سال‌های اولیه زندگی، تأثیر نامطلوبی بر فرآیند رشد طبیعی کودک دارد. مشکلات رفتاری در دوران کودکی پیش‌بینی‌کنندۀ افزایش احتمال ابتلا به اختلال‌های روان‌پزشکی در دوران نوجوانی و بزرگسالی است.

این مشکلات به طور معمول برای نخستین‌بار در سال‌های میانی دوران ابتدایی بروز می‌کند و بین سنین ٨ تا ١٥ سالگی به اوج می‌رسد و همه جنبه‌های زندگی فردی و اجتماعی کودکان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. آمار‌ها نشان می‌دهد مشکلات رفتاری در بین ٦ تا ١٠ درصد از کودکان مدرسه‌ای شایع است. در ایران میزان شیوع مشکلات رفتاری بین دانش‌آموزان ابتدایی ٤.١٨ درصد و به تفکیک جنسیت، نسبت پسران مبتلا به دختران، ٥ به ١ یا بیشتر گزارش شده است.

مشکلات رفتاری شامل رفتار‌های گوناگون افراطی مزمن است. بسیاری از محققان مشکلات رفتاری را اختلال‌های شایع و ناتوان‌کنند‌های می‌دانند که برای خانواده، محیط و کودک مشکلات بسیاری ایجاد می‌کند و با میزان زیادی از نابسامانی‌های اجتماعی همراه است. تعارض‌های خانوادگی نیز با مشکلات کودک شدت می‌گیرد.

همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد تنها تعداد کمی از دانش‌آموزانی که با اختلال‌های رفتاری مواجه‌اند، در تحصیل موفق بوده و بیشتر در مقایسه با سایر دانش‌آموزان در امتحانات، نمره‌های کمتری کسب می‌کنند و از همسالان خود در مدرسه ضعیف‌ترند و این امر باعث می‌شود اعتماد به نفس پایین‌تری داشته باشند. در صورت عدم تشخیص و دریافت مداخلات به‌هنگام، احتمال بروز مشکلات رفتاری جدی، تکانشگری، مهارت‌های اجتماعی ضعیف و مشکلات هیجانی و تحصیلی در زندگی آتی این کودکان بالاست.

در ٢٥ سال اخیر مسائل رفتاری کودکان به یکی از موضوع‌های مورد توجه روان‌شناسان تبدیل شده است. بیشتر پژوهش‌ها به این مساله اشاره کرده‌اند که بین مشکلات رفتاری اولیه کودک و مشکلات رفتاری شدیدتر در آینده، دو عامل یعنی «ویژگی‌های خلق و خوی کودک» و «رفتار والدین» نقش اصلی را ایفا می‌کنند. در محیط خانواده که در واقع جامعه‌ای محدود است، کنش و واکنش‌های میان اعضا، تأثیر به‌سزایی در کاهش یا افزایش مشکلات رفتاری و همچنین تعارض‌های خانوادگی دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.