بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها
سرخط خبرها
مشکلات رفتاری در دوران کودکی، احتمال ابتلا به اختلال‌های روان‌پزشکی در دوران نوجوانی را افزایش می‌دهد

مشکلات رفتاری در دوران کودکی، احتمال ابتلا به اختلال‌های روان‌پزشکی در دوران نوجوانی را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۲۹۹۰۰۵
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
مشکلات رفتاری در دوران کودکی پیش‌بینی‌کنندۀ افزایش احتمال ابتلا به اختلال‌های روان‌پزشکی در دوران نوجوانی و بزرگسالی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بروز مشکلات رفتاری در طول سال‌های اولیه زندگی، تأثیر نامطلوبی بر فرآیند رشد طبیعی کودک دارد. مشکلات رفتاری در دوران کودکی پیش‌بینی‌کنندۀ افزایش احتمال ابتلا به اختلال‌های روان‌پزشکی در دوران نوجوانی و بزرگسالی است.

این مشکلات به طور معمول برای نخستین‌بار در سال‌های میانی دوران ابتدایی بروز می‌کند و بین سنین ٨ تا ١٥ سالگی به اوج می‌رسد و همه جنبه‌های زندگی فردی و اجتماعی کودکان را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. آمار‌ها نشان می‌دهد مشکلات رفتاری در بین ٦ تا ١٠ درصد از کودکان مدرسه‌ای شایع است. در ایران میزان شیوع مشکلات رفتاری بین دانش‌آموزان ابتدایی ٤.١٨ درصد و به تفکیک جنسیت، نسبت پسران مبتلا به دختران، ٥ به ١ یا بیشتر گزارش شده است.

مشکلات رفتاری شامل رفتار‌های گوناگون افراطی مزمن است. بسیاری از محققان مشکلات رفتاری را اختلال‌های شایع و ناتوان‌کنند‌های می‌دانند که برای خانواده، محیط و کودک مشکلات بسیاری ایجاد می‌کند و با میزان زیادی از نابسامانی‌های اجتماعی همراه است. تعارض‌های خانوادگی نیز با مشکلات کودک شدت می‌گیرد.

همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد تنها تعداد کمی از دانش‌آموزانی که با اختلال‌های رفتاری مواجه‌اند، در تحصیل موفق بوده و بیشتر در مقایسه با سایر دانش‌آموزان در امتحانات، نمره‌های کمتری کسب می‌کنند و از همسالان خود در مدرسه ضعیف‌ترند و این امر باعث می‌شود اعتماد به نفس پایین‌تری داشته باشند. در صورت عدم تشخیص و دریافت مداخلات به‌هنگام، احتمال بروز مشکلات رفتاری جدی، تکانشگری، مهارت‌های اجتماعی ضعیف و مشکلات هیجانی و تحصیلی در زندگی آتی این کودکان بالاست.

در ٢٥ سال اخیر مسائل رفتاری کودکان به یکی از موضوع‌های مورد توجه روان‌شناسان تبدیل شده است. بیشتر پژوهش‌ها به این مساله اشاره کرده‌اند که بین مشکلات رفتاری اولیه کودک و مشکلات رفتاری شدیدتر در آینده، دو عامل یعنی «ویژگی‌های خلق و خوی کودک» و «رفتار والدین» نقش اصلی را ایفا می‌کنند. در محیط خانواده که در واقع جامعه‌ای محدود است، کنش و واکنش‌های میان اعضا، تأثیر به‌سزایی در کاهش یا افزایش مشکلات رفتاری و همچنین تعارض‌های خانوادگی دارد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.