لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
تشخیص و کاهش شرمندگی در کودکان، یک مهارت ضروری برای همه والدین است

تشخیص و کاهش شرمندگی در کودکان، یک مهارت ضروری برای همه والدین است

  • کد خبر: ۲۹۸۱۱۸
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
توانایی تشخیص شرمندگی در تمام اشکال آن، نوعی قدرت فوق العاده برای والدین محسوب می‌شود، زیرا وقتی بتوانیم شرمندگی را تشخیص دهیم، می‌توانیم رفتار خود را متناسب با آن تغییر دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بسیاری از مشکلات کودکان، ریشه در احساس شرمندگی دارد و وجود شرمندگی هر موقعیتی را پیچیده‌تر می‌کند. دفعه بعد که با فرزندتان سر یک چیزی لج کردید و حس کردید همه چیز داره از دستتون در میره، یک لحظه مکث کنید، خیلی وقت‌ها، پشت این لج بازی‌ها، یک احساس بد به نام شرمندگی پنهان شده است.

وظیفه ما والدین این است که بفهمیم در چه موقعیتی فرزندمان شرمگین می‌شود و این شرمندگی از کجا می‌آید. بعد باید یاد بگیریم چگونه این حس بد را از او دور کنیم تا آرام شود. اول باید تشخیص دهیم که کودک شرمگین شده و بعد به وقتی کودکان شرمگین می‌شوند، سرد و بی تفاوت رفتار می‌کنند. اما در واقع آنها خیلی ناراحت هستند و نمی‌دانند چه کاری بکنند. آنها نمی‌توانند عذر خواهی کنند، چون فکر می‌کنند اگر این کار را انجام دهند، بقیه فکر خواهند کرد آنها آدم بدی هستند و دیگر دوستشون ندارند.

 این ترس از طرد شدن سبب می‌شود که کودکان سکوت کنند و هیچ کاری نکنند. شرمندگی ممکن است به شکل‌های مختلفی بروز کند، مثل بی تفاوتی، بی حسی یا نادیده گرفتن والدین. هر وقت دیدید که فرزندتان انگار گیر کرده و نمی‌داند چه کار کند، احتمال دارد که شرمگین شده باشد. وقتی این حس را تشخیص دادید، به جای اینکه به کودک اصرار کنید عذرخواهی کند یا کاری را انجام دهد، اول فقط روی کم کردن شرمندگی او تمرکز کنید.

وقتی کودک غرق شرمندگی است ما باید چیزی که احساس می‌کنیم عادلانه است را کنار بگذاریم. باید به جای اصلاح رفتار با  هدف کمک به فرزندمان برای داشتن احساس خوب درونی ، دوست داشتنی بودن و با ارزش بودن کودک رابطه مثبت تر و حمایتی تری ایجاد کنیم.

منبع: ساعت ۲۴

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.