لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
ایجاد کتابخانه‌ای برای کودکان بلوچ توسط یک دختر دهه‌هفتادی

ایجاد کتابخانه‌ای برای کودکان بلوچ توسط یک دختر دهه‌هفتادی

  • کد خبر: ۳۰۰۰۱۳
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۹
«زهرا دانش» دختری دهه‌هفتادی و بلوچ است که برای کودکان منطقه زندگی خود، کتابخانه‌ای ایجاد کرده است که در حال حاضر سه هزار جلد کتاب دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا دانش دختری دهه هفتادی و بلوچ برای کودکان منطقه زندگی خود کتابخانه‌ای ایجاد کرده است که در حال حاضر سه هزار جلد کتاب دارد.

یکی از سرگرمی‌های لذتبخش او هنگامی که دانشجوی دانشگاه زاهدان بود، مراجعه به کتاب‌فروشی و کتابخانه دانشگاه بود.

دانش با اشاره به اینکه مطالعات من در آن مقطع بیشتر در مورد کتاب‌های علمی مثل کیهان‌شناسی و علم فیزیک بود و در کنار آن آثاری همچون شازده کوچولو و یا دیگر آثار ادبی را مطالعه می‌کردم، ادامه می‌دهد: در کنار این آثار کتاب‌هایی در حوزه توسعه فردی و روان‌شناسی هم مطالعه می‌کردم آن هم در جایی که به کتاب دسترسی نداشتم برای همین از طریق فضای مجازی پی‌دی‌اف این آثار را می‌گرفتم و می‌خواندم.

ایجاد کتابخانه ای برای کودکان بلوچ توسط یک دختر دهه هفتادی

او با بیان اینکه به پدرم گفتم دوست دارم چه کاری برای بچه‌های روستا انجام دهم، اضافه می‌کند: خوشبختانه ایشان با ایده‌ام موافق بود. از طرفی در خانه روستایی که داریم و به نوعی خانه‌باغ است اتاقی داریم که مجزاست و البته نیاز به تعمیر داشت.

دانش می‌گوید: تصمیم گرفتم همان مکان را تعمیر کنم و بعد آن را تبدیل به کتابخانه‌ای بکنم و در کنار ایجاد کتابخانه با افرادی ارتباط بگیرم که وجودشان می‌تواند برای بچه‌ها هم الگو باشد و هم مسیر کارم را هموار کند.

این دختر دهه هفتادی بلوچ می‌افزاید: پدرم اتاق ۲۱ متری را در اختیار من قرار داد و من دست به کار شدم. پیش از هر کاری از چند نفری که می‌دانستم دستی در این گونه کار‌ها دارند مشورت گرفتم.

او با بیان اینکه من به دنبال ایجاد کتابخانه بودم، اما بیشتر از ایجاد کتابخانه که کتاب به دست بچه‌ها بدهد دنبال مکانی بودم که بیش از این به بچه‌ها خدمت بدهد، دلم می‌خواست یک مرکز پویا و فعال در روستا برای بچه‌ها ایجاد شود، تاکید می‌کند:، چون تا پیش از آن در روستا صحبتی از کتابخانه نبود برای همین بچه‌ها به محض اینکه شنیدند قرار است اتاقی تبدیل به کتابخانه بشود خودشان را به خانه ما می‌رساندند و اصولاً کاری که من شروع کرده بودم برای بچه‌ها و حتی برای بزرگسالان جلب توجه کرد و پس از آن هم پرسش‌های بچه‌ها بود که شروع می‌شد.

ایجاد کتابخانه ای برای کودکان بلوچ توسط یک دختر دهه هفتادی

دانش تصریح می‌کند: نخستین کتاب‌هایی که به دست بنده رسید بسته ۱۰۰ تایی کتاب‌های کودک و نوجوان از طرف عبدالقادر بلوچ یکی از فعالان ترویج کتاب در بلوچستان بود. کاری که من در آن مقطع یعنی در ۲۲ سالگی سراغ آن رفته بودم کاری بود که شاید به واسطه دختر بودن بنده برای بعضی‌ها کاری محال به نظر می‌رسید، چون قرار بود من یک مکان فرهنگی در روستا ایجاد کنم که پیش از آن نبود.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.