ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۲۷۳۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
برای تهیه‌ کیک هویج پفکی و مخصوص با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
خبرنگار لیلی جواهری

کیک هویج به‌دلیل بافت نرم و پفکی‌ و مزه خاصش جزء پرطرفدارترین کیک ها بین مردم است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم پخت کیک هویج

تخم مرغ: ۶ عدد
آرد: ۲۶۰ گرم
شکر: ۲۱۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
هویج: ۲ عدد کوچک
بکینگ پودر: ۱ ق مرباخوری
دارچین: ۱/۴ ق مرباخوری
گردو: ۳۰ گرم

طرز تهیه کیک هویج

برای درست کردن این کیک ابتدا تخم مرغ هارا با شکر داخل ظرف مناسب می‌ریزم و حدود ۱۰ دقیقه فرم می‌دهیم.

بعداز اینکه کاملا کرم رنگ و کشدار شد، روغن مایع و هویج را اضافه و میکس می‌کنیم.

آرد، بکینگ پودر و دارچین را الک می‌کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

گردو‌های خرد شده را در کمی آرد می‌غلطانیم و سپس به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

مایه کیک آماده شده را داخل قالب مورد نظر می‌ریزم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

نکته‌های پخت کیک هویج

  1.  تخم مرغ و شکر را زیاد هم‌بزنید تا کاملا فرم بگیرند تا بافت کیک کاملا پفکی شود.
  2. اگر هویج خیلی آبدار بود، بعد از رنده کردن در دست کمی فشرده کنید و آب آن‌را بگیرید.
  3. زمان پخت کیک‌ها نسبت به قالب و مدل فر شما متغیر است.
  4. زمان پخت کیک هویج در دمای ۱۶۰ درجه، حدودا ۴۰ دقیقه است.
  5. دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.