لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
ضررهای استفاده از رژیم غذایی بی نمک برای کاهش وزن

ضررهای استفاده از رژیم غذایی بی نمک برای کاهش وزن

  • کد خبر: ۳۰۲۸۸۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
با وجود اینکه سطح معینی از نمک برای عملکرد موثر بدن لازم است، اما برخی از بانوان برای کاهش وزن از رژیم غذایی بی نمک یا با نمک کمتر استفاده می‌کنند که ضرر‌های بسیاری برای سلامت آنها دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود اینکه سطح معینی از نمک برای عملکرد موثر بدن لازم است، اما برخی از بانوان برای کاهش وزن از رژیم غذایی بی نمک یا با نمک کمتر استفاده می‌کنند که ضرر‌های بسیاری برای سلامت آنها دارد.

نمک یک ماده معدنی ضروری است که برای عملکرد صحیح بدن مورد نیاز است. در حالی که مصرف متوسط نمک مهم است، مصرف بیش از حد نمک می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند فشار خون بالا شود. اگرچه اعتدال کلیدی است، اما حذف کامل یا کاهش شدید نمک از رژیم غذایی ممکن است همیشه بهترین انتخاب برای سلامتی نیست.

سدیم یا یکی از عناصر اصلی تشکیل دهنده نمک خوراکی برای عملکرد بدن ضروری است. سدیم در بسیاری از عملکرد‌های بدن از جمله حفظ تعادل مایعات، انتقال تکانه‌های عصبی و تنظیم انقباضات عضلانی نقش حیاتی دارد. سطح معینی از نمک برای عملکرد موثر بدن ضروری است. سدیم به حفظ فشار خون کمک می‌کند و بدون آن ممکن است دچار کم آبی، گرفتگی عضلات و خستگی شوید. یک رژیم غذایی بسیار کم نمک می‌تواند این فرآیند‌های ضروری را مختل کند.

مصرف کم نمک یا حذف آن چه تاثیری بر سلامت افراد می‌گذارد؟ 

وقتی سدیم خیلی کم مصرف می‌کنید، بدن شما می‌تواند به هیپوناترمی مبتلا شود، وضعیتی که در آن سطح سدیم در خون به طور خطرناکی پایین می‌آید. علائم هیپوناترمی شامل حالت تهوع، سردرد، سرگیجه، گیجی و در موارد شدید تشنج و کما است. این وضعیت می‌تواند تهدید کننده زندگی باشد و اغلب از محدودیت شدید نمک همراه با مصرف زیاد مایعات ناشی می‌شود.

سدیم در حفظ عملکرد صحیح اعصاب و تعادل مایعات در بدن نقش دارد. هنگامی که سطح سدیم شما خیلی پایین می‌آید، ممکن است به طور غیرعادی احساس خستگی، ضعف یا بدخلقی کنید. برخی از افراد گزارش می‌دهند که وقتی مصرف نمک آنها خیلی کم است، تحریک پذیری، مشکل در تمرکز و مه مغزی را تجربه می‌کنند. این اختلالات خلقی می‌تواند بر کیفیت کلی زندگی و سلامت شما تاثیر بگذارد.

نمک در حفظ کلسیم در بدن نقش دارد. وقتی مصرف سدیم را به شدت کاهش می‌دهید، کلیه‌ها کلسیم بیشتری را از طریق ادرار دفع می‌کنند. با گذشت زمان، این اتفاق می‌تواند منجر به از دست دادن تراکم استخوان شود و خطر پوکی استخوان را افزایش دهد.

سدیم برای انقباض و عملکرد مناسب عضلات ضروری است. وقتی سطح سدیم خیلی کم باشد، عضلات ممکن است به درستی منقبض نشوند و این وضعیت منجر به ضعف، گرفتگی و حتی اسپاسم شود.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.