کیک شکلاتی از خوشطعمترین کیک هایی است که میتوانید به عنوان عصرانه میل کنید. در ادامه طرز تهیه کیک شکلاتی را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
تخم مرغ: ۵ عدد
آرد: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
روغن: ۵۰ گرم
آبجوش: ۵۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایی خوری
کاکائو: ۲۰ گرم
ابتدا سفیده و زرده را جدا میکنیم و سفیدهها را باهمزن برقی میزنیم تا ابری شکل شود.
سپس زردهها را با آبجوش هممیزنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. شکر را آرام آرام اضافه میکنیم تا مایه کیک غلیظ شود.
روغن مایع را به مواد اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
در آخر آرد و بکینگ پودر و کاکائو را الک میکنیم و در سه مرحله اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم.
سفیدههای فرم گرفته را به مواد قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.
مواد آماده شده را داخل قالب ۲۵ سانت میریزیم و داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه میگذاریم.