لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ در زنان با مصرف زعفران

تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ در زنان با مصرف زعفران

  • کد خبر: ۳۰۴۷۹۵
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
یکی از خواص مصرف زعفران این است که به تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ها در خانم‌ها کمک کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زعفران به عنوان یک ماده طبیعی با خاصیت آرام‌بخش، در تنظیم چرخه قاعدگی و کاهش درد‌های قاعدگی (دیسمنوره) نقش دارد.

زعفران در کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی، مانند نوسانات خلقی، افسردگی و اضطراب موثر است و به تعادل هورمون‌ها کمک می‌کند.

همچنین، مصرف زعفران ممکن است به تقویت باروری و بهبود کیفیت تخمک‌ها در خانم‌ها کمک کند. همچنین، برخی تحقیقات نشان می‌دهند که زعفران می‌تواند در بهبود تخمک‌گذاری موثر باشد.

علاوه بر این، زعفران در کاهش برخی علائم یائسگی مانند گرگرفتگی، تغییرات خلقی و خستگی کمک‌کننده است.

البته مصرف زیاد زعفران می‌تواند عوارض جانبی داشته باشد. مصرف روزانه نباید از ۱.۵ گرم بیشتر شود و مصرف بالاتر از ۵ گرم ممکن است برای بدن خطرناک باشد.

بنابراین، خانم‌های باردار باید در مصرف زعفران احتیاط کنند، زیرا مصرف زیاد آن ممکن است منجر به سقط جنین شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.