بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها
سرخط خبرها
لزوم بازخوانی و اجرای سیاست‌های ابلاغی خانواده در جامعه

لزوم بازخوانی و اجرای سیاست‌های ابلاغی خانواده در جامعه

  • کد خبر: ۳۰۸۰۳۵
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، خانواده را اصلی‌ترین محور سرمایه اجتماعی دانست و گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک نهضت بازخوانی و اجرای سیاست‌های ابلاغی خانواده هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فهیمه فرهمندپور در نشست فصلی مشاوران امور بانوان و خانواده دستگاه‌های اجرایی استان تهران با اشاره به اینکه سیاست‌های کلی خانواده، وظایفی مشخص برای همه نهاد‌ها تعیین کرده‌اند. اظهار کرد: از جمله این وظایف تقویت و تحکیم خانواده بر اساس الگوی اسلامی است و ایجاد جامعه‌ای خانواده محور، تنها با آگاهی و تلاش همگانی ممکن است.

وی ادامه داد: برای تحقق این هدف، مدیران و قانون‌گذاران باید مفهوم واقعی خانواده‌محوری را درک کنند و برنامه‌ها و تصمیمات خود را بر این اساس تدوین کنند.

رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در فرهنگ دینی ما، خانواده مخاطب اصلی در نظام اجتماعی است. به همین دلیل، تقویت و آموزش خانواده‌ها برای ایفای نقش صحیح در تربیت فرزندان و مدیریت زندگی ضروری است، چون اگر خانواده‌ها آگاه شوند و توانمندی لازم را کسب کنند، بسیاری از مشکلات اجتماعی و خانوادگی کاهش می‌یابد.

فرهمندپور با بیان اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند یک نهضت بازخوانی و اجرایی کردن سیاست‌های ابلاغی خانواده هستیم، ادامه داد: این وظیفه نه تنها بر عهده دولت، بلکه بر عهده همه نهادها، رسانه‌ها و حتی تک‌تک افراد جامعه است و اگر بتوانیم خانواده را به محور اصلی جامعه تبدیل کنیم، گامی بزرگ در مسیر پیشرفت و پایداری جامعه برداشته‌ایم.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.